Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
5 obuolių
Šaukštelio cinamono
Saujos migdolų drožlių
0,5 stiklinės avižinių dribsnių
0,5 stiklinės miltų
Stiklinės kefyro
2 šaukštų medaus
Šaukštelio kepimo miltelių
2 kiaušinių
Ruošimas:
Užpilkite avižinius dribsnius kefyru ir palaikykite 10 minučių. Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Obuolius sumaišykite su cinamonu ir sudėkite į kepimo formos dugną (formą ištepkite sviestu). Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Baltymus išplakite iki standžių putų. Trynius išsukite su medumi. Į avižinių dribsnių ir kefyro masę supilkite trynius su medumi, išsukite. Suberkite miltus su kepimo milteliais ir išmaišykite. Sudėkite baltymus ir gerai išmaišykite. Tešlą užpilkite ant obuolių. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.
Skanaus!
Spelt is an ancient type of wheat. This flour is perfect for making bread or pizza doughs, rolls, cakes, tarts, biscuits, pancakes, dumplings, noodles, and various sauces.
Almonds are great snack. Suitable for baked goods and other dishes. High in fiber. Source of protein. EXP: 2022.07.31