Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Apkeptos saldžiosios bulvės
Šio greitai paruošiamo saldžiųjų bulvių recepto paslaptis – visiems gerai žinomi prieskoniai. Išties jums teprireiks alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų. Ar gali būti paprasčiau?
Jums reikės:
½ kilogramo saldžiųjų bulvių
1 ½ arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus
¼ arbatinio šaukštelio druskos
⅛ arbatinio šaukštelio maltų pipirų
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 ° C. Didelę kepimo skardą išklokite folija; lengvai padenkite aliejumi. Atidėkite į šalį.
2. Neluptas nuplautas saldžiąsias bulves supjaustykite 2-3 cm dydžio kubeliais.
3. Suberkite saldžiąsias bulves į didelį dubenį su aliejumi, druska ir pipirais. Permaišykite, kad saldžiosios bulvės pilnai pasidengtų prieskoniais. Išdėliokite saldžiąsias bulves vienu sluoksniu ant paruoštos kepimo skardos.
4. Skrudinkite 20 minučių arba tol, kol saldžiųjų bulvių išorinė dalis švelniai paruduos ir apskrus, o vidus suminkštės. Vieną kartą apverskite.
Išeiga: 4 porcijos.
Receptas: eatingwell.com
https://www.eatingwell.com/recipe/268936/roasted-sweet-potatoes/
Šio greitai paruošiamo saldžiųjų bulvių recepto paslaptis – visiems gerai žinomi prieskoniai. Išties jums teprireiks alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų. Ar gali būti paprasčiau?
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
This salt comes from the foothills of the Himalayas. Completely natural, unprocessed and chemically free.
This salt is derived from the foothills of the Himalayas. Completely natural, raw and chemically untreated.
This salt is derived from the foothills of the Himalayas. Completely natural, raw and chemically untreated.
This salt is derived from the foothills of the Himalayas. Completely natural, raw and chemically untreated.
Black pepper is the most popular and well-known spice in the world, also called the "king of spices".
This salt is derived from the foothills of the Himalayas. Completely natural, raw and chemically untreated.