Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Minkšti cinamono sausainiai

    Skanūs, šventėmis kvepiantys ir labai paprastai pagaminami cinamoniniai sausainiai - traškūs išorėje ir minkšti viduje. 

    Jums reikės:

    280 g (2 puodelių) universalių miltų
    2 arbatinių šaukštelių ekologiško malto Ceilono cinamono EKO PLANET
    2 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių
    170 g (¾ puodelio) nesūdyto sviesto. Galite naudoti GHEE sviestą
    200 g (1 puodelio atėmus 2 arbatinius šaukštelius) ekologiško kokosų žiedų cukraus
    1 didelio kiaušinio
    1 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto

    Gaminimas:

    1. Vidutiniame dubenyje sumaišykite miltus, cinamoną ir kepimo miltelius. Atidėkite.

    2. Sviestą ištirpinkite nedideliame puode ant vidutinės ugnies, kol jis pusiau ištirps. Nuimkite nuo ugnies ir maišykite, kol viskas ištirps. Atidėkite atvėsti.

    3. Sudėkite cukrų į didelį dubenį ir supilkite ištirpintą sviestą. Maišykite šluotele 10-15 sekundžių, kol susimaišys.

    4. Įmuškite kiaušinį ir plakite 10 sekundžių arba kol susimaišys. Įpilkite vanilės ir išmaišykite.

    5. Galiausiai suberkite miltų mišinį ir maišykite, kol visiškai susimaišys.

    6. Uždenkite dubenį plastikine plėvele ir palaikykite mišinį šaldytuve 10-15 minučių arba kol tešla taps tvirta. Kuo ilgiau laikysite tešlą šaldytuve, tuo stipresnis bus skonis.

    7. Tuo pačiu metu įkaitinkite orkaitę iki 165° C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, atidėkite.

    8. Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir suformuokite 40 gramų rutuliukus. Mišinį galite padalyti į 17 vienodų dalių, nes iš tešlos gaunama 17 sausainių.

    9. Kepkite 9-12 minučių arba tol, kol sausainiai šiek tiek sustings. Sausainiai bus per minkšti, kad juos būtų galima apdoroti. Išimkite sausainius iš orkaitės. Šaukštu spauskite sausainius, kad jie įgautų formą. Leiskite jiems atvėsti ant kepimo skardos 15 minučių arba kol taps pakankamai tvirti.

    Išeiga: 17 sausainių. 

    --

    Receptas: pastryandbeyond.com

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login