Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Kreminis kario receptas, pagamintas iš žaliųjų lęšių ir kokosų pieno. Lengvai paruošiamas vienos porcijos receptas iš paprastų ingredientų. Šį žaliųjų lęšių karį galite patiekti su ryžiais arba paplotėliu.
Jums reikės:
1 puodelio žalių lęšių
1/2 puodelio kokosų pieno
3 puodelių vandens
1 vidutinio svogūno
4 česnako skiltelių
1 cm imbiero
3 pomidorų
žiupsnelio kalendros
1 šaukštelio kmynų sėklų
2 šaukštelių čili miltelių arba paprikos
žiupsnelio druskos
1 šaukštelio ciberžolės miltelių
4 šaukštų augalinio aliejaus
Gaminimas:
1. Susmulkinkite svogūną, česnaką, imbierą, kubeliais supjaustykite pomidorus.
2. Į puodą įpilkite aliejaus, kai aliejus įkais, suberkite kmynų sėklas, 6iek tiek pakepkite. Sudėkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kepkite ant vidutinės ugnies 3-4 minutes arba kol svogūnai taps skaidrūs.
3. Į puodą sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir kepkite 3–4 minutes arba kol pomidorai šiek tiek apkeps/ suminkštės.
4. Į puodą suberkite žaliuosius lęšius, įpilkite vandens ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių uždengę dangtį. Stebėkite, kartais pamaišykite, jei reikia, įpilkite daugiau vandens.
5. Kai lęšiai išvirs (atsargiai patikrinkite sutraiškydami lęšius pirštais/šakute), suberkite čili miltelius, druską, ciberžolę ir viską gerai išmaišykite. Virkite uždengę dangtį 2 minutes.
6. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir įpilkite kokosų pieno. Išmaišykite, kad susimaišytų ir leiskite virti 2 minutes.
7. Išjunkite liepsną ir, kai karis vis dar karštas, suberkite kalendrą ir išmaišykite.
8. Patiekite šiltą su virtais ryžiais arba duonos paplotėliu!
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
Ginger is one of the most popular spices. It facilitates the absorption of food, gives it a spicy taste.
Organic coconut milk or coconut drink is a great vegan alternative to regular milk. Suitable for Asian dishes, cakes, ice cream, cocktails, sauces, stews.
Organic odorless refined coconut oil is ideal for cooking.
Green lentils are a good source of plant protein.
Green lentils are a good source of plant protein.
Green lentils are an excellent source of plant-based protein. Suitable for soups, salads and stews.