Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Kreminis žaliųjų lęšių ir kokosų pieno karis

    Kreminis kario receptas, pagamintas iš žaliųjų lęšių ir kokosų pieno. Lengvai paruošiamas vienos porcijos receptas iš paprastų ingredientų. Šį žaliųjų lęšių karį galite patiekti su ryžiais arba paplotėliu.

    Jums reikės:

    1 puodelio žalių lęšių
    1/2 puodelio kokosų pieno
    3 puodelių vandens
    1 vidutinio svogūno
    4 česnako skiltelių
    1 cm imbiero
    3 pomidorų
    žiupsnelio kalendros
    1 šaukštelio kmynų sėklų
    2 šaukštelių čili miltelių arba paprikos
    žiupsnelio druskos
    1 šaukštelio ciberžolės miltelių
    4 šaukštų augalinio aliejaus

    Gaminimas:

    1. Susmulkinkite svogūną, česnaką, imbierą, kubeliais supjaustykite pomidorus.

    2. Į puodą įpilkite aliejaus, kai aliejus įkais, suberkite kmynų sėklas, 6iek tiek pakepkite. Sudėkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kepkite ant vidutinės ugnies 3-4 minutes arba kol svogūnai taps skaidrūs.

    3. Į puodą sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir kepkite 3–4 minutes arba kol pomidorai šiek tiek apkeps/ suminkštės.

    4. Į puodą suberkite žaliuosius lęšius, įpilkite vandens ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių uždengę dangtį. Stebėkite, kartais pamaišykite, jei reikia, įpilkite daugiau vandens.

    5. Kai lęšiai išvirs (atsargiai patikrinkite sutraiškydami lęšius pirštais/šakute), suberkite čili miltelius, druską, ciberžolę ir viską gerai išmaišykite. Virkite uždengę dangtį 2 minutes.

    6. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir įpilkite kokosų pieno. Išmaišykite, kad susimaišytų ir leiskite virti 2 minutes.

    7. Išjunkite liepsną ir, kai karis vis dar karštas, suberkite kalendrą ir išmaišykite.

    8. Patiekite šiltą su virtais ryžiais arba duonos paplotėliu!

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login