Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Veganiški putėsiai yra švelnus ir malonaus skonio kreminis desertas. Ir smagiausia, kad pagaminamas vos iš dviejų ingredientų - kokosų gėrimo (pieno) ir skaldytų kakavos pupelių!
Jums reikės:
300 g skaldytos kakavos pupelių arba juodojo šokolado
1 skardinės kokosų pieno (šaldyto)
Gaminimas:
1. Plaktuvu išplakite šaldytą kokosų pieną iki kol įgaus kreminės tekstūros (apie 3-5 minutes).
2. Išlydikite skaldytas kakavos pupeles. Tą galite padaryti keptuvėje, kaitinant ant nedidelės ugnies arba mikrobangų krosnelėje.
3. Supilkite šokoladą į kokosų išplaktą kokosų pieną. Plakite vidutiniu ir mažu greičiu dar 30–60 sekundžių, tada padidinkite iki didelio greičio dar maždaug 60 sekundžių. Taip gausite gražią purią tekstūrą. Nepermaišykite.
4. Išpilstykite putėsius į indelius ir atvėsinkite. Indelius uždenkite plastikine plėvele ir šaldykite 15-30 minučių. Kuo tirštesnių putėsiu norite, tuo ilgiau šaldykite.
5. Patiekite su jūsų mėgiamais priedais, tai gali būti grietinėlė, šviežios ar džiovintos uogos, kokosų drožlės, skaldytos kakavos pupelės ir kt.
Išeiga: 4 porcijos.
--
Receptas: pinchmegood.com
These cacao nibs are high in fiber. Low in sugar. Raw.