Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Sotus, maistingas ir natūraliai saldus sluoksniuotas desertas su chia sėklomis, šviežiomis ar liofilizuotomis uogomis ir kerobo milteliais. Paprasta pagaminti ir labai skanu!
Jums reikės:
1 puodelio nesaldinto jogurto
6 šaukštų per naktį mirkytų čija (chia) sėklų - geriausia išmirkyti augaliniame piene
3/4 stiklinės šilauogių, galite naudoti liofilizuotas
3/4 stiklinės aviečių, galite naudoti liofilizuotas
2 šaukštų ekologiškų kerobo miltelių
1/8 šaukštelio ekologiško Ceilono cinamono miltelių
Gaminimas:
1. Nedideliame dubenyje sumaišykite kerobo miltelius, cinamoną ir nesaldintą jogurtą.
2. Į stiklinę sluoksniais sudėkite ingredientus:
- apatiniam sluoksniui naudokite augaliniame piene išmirkytų chia sėklų sluoksnį
- šilauogių sluoksnį
- kerobo - jogurto sluoksnį
- aviečių sluoknsį
- papuošimui galite uždėti dar šiek tiek jogurto su kerobu ir užbarstyti cinamonu.
Išeiga: dvi stiklinės
--
Receptas: australiancarob.com
100% blueberries. It's that simple!
The delicate taste of chia seeds from Spanish sage (lat. Salvia hispanica) can be added to any recipe without changing the taste.
Carob (sweet carob, licorice bean tree) is an excellent alternative for people who do not consume coffee, cocoa and chocolate, because carobs do not contain stimulants - caffeine and theobromine, which are found in coffee and cocoa beans, and less calories and fat than chocolate.
Carob (sweet carob, licorice bean tree) is an excellent alternative for people who do not consume coffee, cocoa and chocolate, because carobs do not contain stimulants - caffeine and theobromine, which are found in coffee and cocoa beans, and less calories and fat than chocolate.