Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Avižų sėlenų blynai su obuoliais ir cinamonu

    Lengvai ir greitai pagaminami blynai su avižų sėlenomis. Avižų sėlenose daug skaidulinių medžiagų.

    Jums reikės:

    1 saldus obuolys

    1 puodelis avižų sėlenų EKO PLANET

    1/3 puodelio avižų EKO PLANET

    1 šaukštelis kepimo miltelių DOVES FARM

    1 šaukštelis malto Ceilono cinamono AMRITA

    2 kiaušiniai

    1/2 puodelio nesaldinto migdolų pieno

    2 šaukštai medaus

    2 šaukštai ištirpinto kokosų aliejaus AMRITA

    Patiekimui:

    Agavų sirupo AMRITA

    Gaminimas:

    Nulupkite obuolį ir supjaustykite obuolį į smulkius, lygius gabalėlius.

    Dideliame dubenyje sumaišykite susmulkintą obuolį, avižų sėlenas, avižas, kepimo miltelius, maltą cinamoną, kiaušinius, nesaldintą migdolų pieną, medų ir kokosų aliejų. Gerai išmaišykite. Mišinys turi būti tirštas, jei reikia, galite įpilti šiek tiek daugiau migdolų pieno.

    Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies.

    Kai keptuvė įkais, įpilkite 1/4 puodelio tešlos į karštą keptuvę. (Nereikia tepti keptuvės, nes tešloje yra kokosų aliejaus, kuris neleis jai prilipti).

    Kepkite blyną 3–4 minutes, tada apverskite ir kepkite dar 3–4 minutes arba iki auksinės rudos spalvos.
    Ir taip visus likusius blynus.

    Norėdami patiekti, galite apšlakstyti agavų sirupu.

    Receptas: asweetpeachef.com

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login