Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Šias žaliąsias salotas su tarkuotomis morkomis, avinžirniais ir bolivine balanda paruošti užtrunka vos 30 minučių. Jose gausu šviežių, kvapnių ir visaverčių maisto ingredientų. Tai puikios veganiškos avinžirnių salotos pietums, vakarienei ar tiesiog garnyrui prie pagrindinio patiekalo. Pagardinkite naminiu Maroko įkvėptu padažu ir mėgaukitės!
Jums reikės:
2/3 puodelio bolivinės balandos
1 1/2 puodelio vandens
1/2 puodelio susmulkintų migdolų
1 nedidelio česnako
1 stiklinės tarkuotų morkų (1 didelė morka)
400 g paruoštų virtų avinžirnių
70 g / 2 puodelių rukolos
1/2 puodelio mėtų, susmulkintų
4 džiovintų datulių be kauliukų, susmulkintų
Padažui:
1/4 puodelio + 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinos sulčių
2 šaukštų apelsinų sulčių
1 valgomojo šaukšto klevų sirupo
1/2 šaukštelio cinamono
1/2 šaukštelio imbiero
1/2 šaukštelio kmynų
1/2 šaukštelio kalendros
1/4 šaukštelio druskos
žiupsnelio čili dribsnių
Gaminimas:
1. Puode išvirkite bolivinę balandą. Virti apie a 12–15 minučių. Išvirus, išpurenkite šaukštu, uždenkite rankšluosčiu ir palikite atvėsti.
2. Paskrudinkite migdolus keptuvėje ant vidutinės ugnies, dažnai maišydami, kol pasidarys kvapnios ir auksinės rudos spalvos (apie 8-10 min.). Nuimkite nuo ugnies.
3. Paruoškite padažą nedideliame dubenyje suplakdami aliejų, citrinos sultis, apelsinų sultis, klevų sirupą, cinamoną, imbierą, kmynus, kalendras, jūros druską ir raudonųjų pipirų dribsnius.
4. Dideliame dubenyje sumaišykite bolivinę balandą, smulkintus česnakus, tarkuotas morkas, avinžirnius, rukolą, susmulkintas mėtas ir datules bei skrudintus migdolus.
5. Užpilkite padažu, išmaišykite ir mėgaukitės lengvomis, traškiomis ir sočiomis salotomis. Skanaus!
--
Receptas: twospoons.ca
Delicious and soft Deglet Nour dates can be used as a snack or sweet ingredient in various beverages, creams, biscuits, cakes and in other sweet dishes.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
Almonds are great snack. Suitable for baked goods and other dishes. High in fiber. Source of protein. EXP: 2022.07.31
Ginger is one of the most popular spices. It facilitates the absorption of food, gives it a spicy taste.
This salt is derived from the foothills of the Himalayas. Completely natural, raw and chemically untreated.