Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Veganiški karameliniai batonėlliai su kondensuotu kokosų skanėstu.
Jums reikės:
Bazei:
125 g (1 puodelio) miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
113 g (0,5 puodelio) lydyto sviesto GHEE AMRITA
50 g (0,4 puodelio) auksaspalvio cukranendrių cukraus AMRITA
Karamelei:
0,5 puodelio lydyto sviesto GHEE
0,5 stiklinės cukraus AMRITA
2 šaukštų speltos sirupo AMRITA
400 ml kondensuoto kokosų skanėsto AMRITA
Glaistui:
100 g smulkiai supjaustyto pieniško šokolado
0,5 šaukšto speltos sirupo AMRITA
0,4 puodelio lydyto siesto GHEE AMRITA
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 160C.
2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
3. Nedideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
4. Dideliame dubenyje sumaišykite sviestą su cukrumi ir plakite mikseriu iki šviesios ir purios masės. Įmaišykite miltų mišinį ir maišykite tik tol, kol susimaišys. Išpilkite masę į skardą ir kepkite 15-18 minučių arba kol masė įgaus šviesiai auksinę rudą spalvą. Iškepus isiškai atėsinkite.
5.Norėdami pagaminti įdarą, puode sumaišykite sviestą, cukrų, speltos sirupą ir kondensuotą kokosų pieną. Kaitinkite, retkarčiais pamaišydami, kol sviestas ištirps ir mišinys atrodys vientisas. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol mišinys kiek sutirštės ir taps gintaro spalvos.
6. Gautą mišinį supilkite į skardą ant trapios tešlos sluoksnio ir leiskite visiškai atvėsti. Perkelkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba nakčiai.
7. Šokoladiniam glaistui pagaminti nedideliame puode sumaišykite sviestą ir speltos sirupą. Kaitinkite, kol sviestas ištirps. Nukelkite nuo ugnies, supilkite šokoladą ir maišykite, kol ištirps. Iš karto užpilkite kondensuoto kokosų pieno sluoksnį.
8. Prieš pjaustydami kvadratėliais, visiškai atvėsinkite. Norėdami gauti geriausius rezultatus, pjaustykite tik po kelių valandų atšaldymo.
Spelt is an ancient type of wheat. This flour is perfect for making bread or pizza doughs, rolls, cakes, tarts, biscuits, pancakes, dumplings, noodles, and various sauces.
Šī sāls tiek iegūta no Himalaju kalnu pakājes. Pilnīgi dabiska, neapstrādāta un ķīmiski neattīrīta.
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.