Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Veganiški karameliniai batonėlliai su kondensuotu kokosų skanėstu.
Jums reikės:
Bazei:
125 g (1 puodelio) miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
113 g (0,5 puodelio) lydyto sviesto GHEE AMRITA
50 g (0,4 puodelio) auksaspalvio cukranendrių cukraus AMRITA
Karamelei:
0,5 puodelio lydyto sviesto GHEE
0,5 stiklinės cukraus AMRITA
2 šaukštų speltos sirupo AMRITA
400 ml kondensuoto kokosų skanėsto AMRITA
Glaistui:
100 g smulkiai supjaustyto pieniško šokolado
0,5 šaukšto speltos sirupo AMRITA
0,4 puodelio lydyto siesto GHEE AMRITA
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 160C.
2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
3. Nedideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
4. Dideliame dubenyje sumaišykite sviestą su cukrumi ir plakite mikseriu iki šviesios ir purios masės. Įmaišykite miltų mišinį ir maišykite tik tol, kol susimaišys. Išpilkite masę į skardą ir kepkite 15-18 minučių arba kol masė įgaus šviesiai auksinę rudą spalvą. Iškepus isiškai atėsinkite.
5.Norėdami pagaminti įdarą, puode sumaišykite sviestą, cukrų, speltos sirupą ir kondensuotą kokosų pieną. Kaitinkite, retkarčiais pamaišydami, kol sviestas ištirps ir mišinys atrodys vientisas. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol mišinys kiek sutirštės ir taps gintaro spalvos.
6. Gautą mišinį supilkite į skardą ant trapios tešlos sluoksnio ir leiskite visiškai atvėsti. Perkelkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba nakčiai.
7. Šokoladiniam glaistui pagaminti nedideliame puode sumaišykite sviestą ir speltos sirupą. Kaitinkite, kol sviestas ištirps. Nukelkite nuo ugnies, supilkite šokoladą ir maišykite, kol ištirps. Iš karto užpilkite kondensuoto kokosų pieno sluoksnį.
8. Prieš pjaustydami kvadratėliais, visiškai atvėsinkite. Norėdami gauti geriausius rezultatus, pjaustykite tik po kelių valandų atšaldymo.
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
Organic light agave syrup is a healthier alternative to sugar. Agave syrup is sweeter than sugar, so you will need less of this product than sugar to get the same sweetness.
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.
An excellent sweetener for hot drinks, porridges, ice creams, pancakes, fruits, baked goods and other sweet dishes. Sweeter than regular sugar. Without gluten. It has low glycemic index.
This sugar is lightly sweet and can be combined with a variety of dishes and drinks.Golden cane sugar is perfect for those who want to give only a bit of sweetness to their dishes, but do not want caramel flavor and aroma.
An excellent sweetener for hot drinks, porridges, ice creams, pancakes, fruits, baked goods and other sweet dishes. Sweeter than regular sugar. Without gluten. It has low glycemic index.