Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Cinamoninės bandelės
Jums reikės:
Bandelėms reikės:
Glajuj reikės:
1. Dubenėlyje sutriname mieles su agavų sirupu ir vandeniu iki vientisos masės
2. Kitame dubenyje ištirpinkite sviestą Ghee. Į ištirpinta sviestą pilame kefyrą, kad lengvai pašiltų (tik negalima perkaitinti)
3. Dideliame dubenyje sumaišome miltus su druska. Darbuodamiesi šaukštu ar virtuviniu kombainu po truputį į miltų masę supilame ištirpusias mieles ir kefyro bei sviesto mišinį. Viska maišome tol, kol ims darytis glotni, elastinga tešla (jei nesinaudojate kombainu, masę reikės išversti ant stalviršio ir baigti minkyti rankomis). Virtuviniu kombainu tai užtruks apie 5-7 minutes, o rankomis apie 15-17 minučių.
4. Suformuotą tešlos rutulį dedame į didelį sviestu pateptą dubenį, uždengiame plėvele ar virtuvine šluoste ir statome kur šiltai pakilti apie 1 valandą arba daugiau.
5. Pakilusią tešlą plonai iškočiojame į didelio stačiakampio formą (apie 40 x 50 dydžio) ir visą jo paviršių tolygiai ištepame sviestu. Dubenėlyje sumaišome agavų sirupą su cinamonu ir šį mišinį taip pat tolygiai beriame ant sviestu pateptos tešlos. Arba tiesia ant tešlos pirma patepame sirupu, paskui cinamono gausiai.
6. Pradėdami nuo ilgesnio krašto tampriai susukame tešlą. Gautą volelį supjaustome į bandeles.
GLAJUS
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
Dark agave syrup is less processed than light agave syrup and has a more intense caramel flavor. It is a healthier alternative to sugar. Agave syrup is sweeter than sugar, so you will need less of this product than sugar to get the same sweetness.
Organic coconut flour is made from fresh coconuts. This flour is high in protein and fiber.