Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
1 arb. šaukštelio ghee sviesto AMRITA
½ puodelio polenta kruopų AMRITA
1 puodelio jūsų mėgiamo pieno (pavyzdžiui, galite naudoti sojų gėrimą ar migdolų gėrimą)
1 puodelio verdančio vandens
2 arb. šaukštelių cukraus
6 lašų vanilės ekstrakto
2 pakelių Tulsi “Tummy” arbatos
Gaminimas:
1. Verdantį vandenį, pasirinktą pieną ir ghee sviestą supilkite į puodą ir sudėkite polenta kruopas.
2. Virkite ant silpnos ugnies ir stebėkite, kad košė netaptų sausa, jei reikia papildykite vandeniu.
3. Jei trūksta skonio, galite dar pasaldinti klevų sirupu
Išeiga: dvi porcijos.
Corn grits are coarsely ground bits of corn. Corn grits are used to make polenta, which is one of the oldest dishes in Italy. Polenta is an easy dish to make; it can be prepared as a porridge, or it can be prepared to be firm and baked in an oven or on a grill.
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.
Organic coconut flower sugar is an unrefined, loose sugar with a light brown color and a distinctive taste.
Digestive tea. You can drink before and after meals. Made by blending 3 types of basil (tulsi) with ginger, cinnamon, licorice and peppermint. Without caffeine.