Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Purūs ir minkšti keksiukai, o jų pagrindas yra avinžirniai. Paragavus sunku patikėti, kad čia nėra nė gramo miltų!
Jums reikės:
400 g išvirtų avinžirnių,
3 didelių kiaušinių,
110 ml riešutų kremo,
110 ml šviesaus agavų sirupo,
1 arb. šaukštelio vanilės ekstrakto,
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių,
žiupsnelio Himalajų druskos,
1 plytelės mėgstamo šokolado.
Virtus avinžirnius suberiame į maisto kombainą ir įmušame 1 kiaušinį. Sutriname iki vientisos masės. Toliau įmušame likusius 2 kiaušinius, sudedame sviestą, sirupą, vanilės ekstraktą, kepimo miltelius ir druską. Viską pertriname iki vientisos masės. Šokoladą peiliu pasmulkiname iki stambių gabaliukų. Pusę šokolado kiekio suberiame į tešlą ir permaišome. Tešlą padaliname į 12 keksiukų formelių ir ant viršaus pabarstome likusius šokolado gabaliukus. Kepame 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Kepimui naudokite silikonines kepimo formeles. Jeigu pasirinksite formą, į kurią dedasi popieriniai sijonėliai, tuomet būtinai juos patepkite sviestu arba naudokite purškiamą aliejų.
--
Receptas: ambitiouskitchen
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė (raimonda_bing)
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
An excellent sweetener for hot drinks, porridges, ice creams, pancakes, fruits, baked goods and other sweet dishes. Sweeter than regular sugar. Without gluten. It has low glycemic index.
Organic, handmade and excellent quality chocolate. Made in Lithuania. Dry cocoa - not less than 65%.