Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
250 g varškės (9 proc. riebumo),
60 g kokosų sviesto,
30 g kakavos sviesto,
25 ml tamsaus agavų sirupo,
1 plytelės mėgstamo juodojo šokolado (ne mažiau 72 proc. kakavos),
11 g liofilizuotų braškių (griežinėlių).
Gaminimas:
Pasiruoškite silikonines keksiukų ar kitų pyragaičių formeles. Pusę šokolado plytelės ištirpinkite garų vonelėje. Konditerinio teptuko pagalba ištepkite formelių dugną ir šonus. Dėkite į šaldymo kamerą 15 min.
Į dubenį sudėkite varškę, ištirpintą kakavos ir kokosų sviestą. Supilkite agavų sirupą ir viską sutrinkite iki vientisos masės. Pusę braškių kiekio (apie 5 g) pasmulkinkite peiliu ir suberkite į varškės masę.
Ištraukite formeles iš šaldymo kameros. Sudėkite varškės masę ir vėl šaldykite ~30 min.
Garų vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą. Išimkite sušalusius sūrelius ir šokoladu aptepkite viršų, papuoškite liofilizuotų braškių griežinėliais ir dėkite į šaldytuvą, kad šokoladas sustingtų.
--
Receptas: itsmevelina.com
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė
Cocoa butter – vegetable fat extracted from the seeds of the cocoa tree. Has a subtle chocolate aroma and hint.
Dark agave syrup is less processed than light agave syrup and has a more intense caramel flavor. It is a healthier alternative to sugar. Agave syrup is sweeter than sugar, so you will need less of this product than sugar to get the same sweetness.
It's a great snack - spread on bread, crackers or just eat alone.
100% strawberries slices. It's that simple!