Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Agavų inulinas yra mūsų atradimas pyragų kepime. Jis puikiai pakeičia cukraus pudrą, tik yra ne toks saldus. Barstykite ne daugiau kaip vieną šaukštą ant pravėsusio pyrago.
Jums reikės:
250 g migdolų miltų
500 g slyvų
180 g sviesto
200 g auksaspalvio cukraus
3 kiaušinių
100 g speltos miltų
1 arbat. šaukštelio kepimo miltelių
1 valg. šaukšto agavų inulino
Gaminimas:
Minkštą sviestą išplakti su cukrumi iki kreminės konsistencijos. Mušti po vieną kiaušinius ir gerai juos įplakti į masę. Speltos miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Migdolų miltus ir speltos miltus suberti į kiaušinių kremą ir gerai išmaišyti. Tešlą sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus išdėlioti slyvų ketvirčius. Juos truputį paspauskite į tešlą. Pyragą kepkite 50 minučių, 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį ir šiek tiek pravėsusį pyragą pabarstyti agavų inulinu.
--
Receptas: Beata Nicholson knyga „Metai Beatos virtuvėje“
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė
Spelt is an ancient type of wheat. This flour is perfect for making bread or pizza doughs, rolls, cakes, tarts, biscuits, pancakes, dumplings, noodles, and various sauces.
Almond flour is the best and healthiest choice instead of regular flour. Gives baked goods a mild almond flavor. They are used to make various baked goods, suitable for baking cookies and cakes. This flour is very nutritious and has many beneficial properties. They are an excellent source of protein, fiber and healthy fats. Suitable for those who do...
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.
Agave inulin is a natural prebiotic and a source of fiber. Also the perfect alternative to sugar.