Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
300 g alyvinių obuolių (nuluptų ir išpjaustytų) + kelių skiltelių papuošimui
2,5 puodelio viso grūdo speltos miltų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. sodos
1 a.š. cinamono
žiupsnelio druskos
4 v.š. kokosų aliejaus
2 v.š. klevų sirupo
2 kiaušinių
1 puodelio pieno
aliejaus arba lydyto sviesto ghee
Gaminimas:
1. Obuolius nulupti ir išpjauti vidinę dalį su sėklomis. Supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2. Miltus persijoti per sietelį ir sumaišyti su kitais sausais ingredientais. Į miltus įmušti kiaušinius, supilti tirpintą kokosų aliejų, pieną ir klevų sirupą. Viską gerai išmaišyti elektriniu mikseriu.
3. Kepimo formą išpurkšti aliejumi (naudoju purškiamą aliejų, labai patogus atradimas! Paskutinėje foto įkeliau, kokį naudoju), supilti tešlą. Ant viršaus uždėjau pjaustytų obuolių skiltelių ir dar šiek tiek užpyliau klevų sirupo.
4. Kepimo formą dėti į iki 180C įkaitintą orkaitę ir kepti ~40 min.
--
Receptas:
rozinisavokadas (Instagram)
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
Organic coconut oil has a delicate taste with a mild and fresh coconut scent.
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.