Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Skanus ir sotus veganiškas patiekalas su sojos faršu.
Jums reikės:
100 g sojos faršo AMRITA
1 skardinės konservuotų pomidorų
1 vidutinės morkos
1 nedidelio svogūno
100 ml kokosų kremo AMRITA
1 a. š. ciberžolės miltelių AMRITA
1 a. š. saldžiosios paprikos miltelių
0,5 a. š. malto cinamono miltelių AMRITA
0,5 a. š. malto kumino
žiupsnelio druskos ir pipirų
lydyto sviesto ghee AMRITA kepimui
Gaminimas:
1. Išvirkite sojų faršą. Užvirus, galite įberti daržovių sultinio miltelių, kad soja įgautų ryškesnį skonį.
2. Pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir morkas kol suminkštės.
3. Suberkite į keptuvę su daržovėmis sojos faršą, pamaišykite ir šiek tiek pakepkite.
4. Išvirkite spagečius.
5. Suberkite prieskonius - maltą kuminą, ciberžolę, papriką, cinamoną. Prieš tai galite prieskonius pakepinti keptuvėje, taip geriau atsiskleis jų skonis ir aromatas.
6. Supilkite į keptuvę konservuotus pomidorus su sultimis, gerai išmaišykite ir ant žemos ugnies patroškinkiote keletą minučių.
7. Prieš baigiant troškinti faršą įberkite druskos ir pipirų.
8. Megaukitės sočiu šildančiu patiekalu!
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
Soy mince are used as a substitute for meat.
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.
This organic ground turmeric is a spice with a mildly pungent and bitter taste, which gives the dishes a yellowish tint.