Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
1 stiklinės augalinio pieno;
⅓ stiklinės avinžirnių skysčio – aquafaba (naudojau konservuotų avinžirnių);
1,5 stiklinės pilno grūdo speltos miltų;
0,5 stiklinės avižinių dribsnių;
3 šaukštai klevų sirupo ar kito jūsų mėgiamo sirupo;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
šiek tiek druskos ir cinamono.
Gaminimas
1. Avinžirnių skystį išplakti iki putų ir į jį supilti klevų sirupą, pieną;
2. Atskirame dubenyje sumaišyti sausus ingredientus ir ant viršaus supilti avinžirnių skystį;
3. Viską gerai išmaišyti ir kepti įkaitintoje, kokosų aliejumi išteptoje keptuvėje. Tiekti su vaisiais, uogomis, kokosų drožlėmis, uogiene.
Skanaus!
Receptas: balarama.lt
Spelt is an ancient type of wheat. This flour is perfect for making bread or pizza doughs, rolls, cakes, tarts, biscuits, pancakes, dumplings, noodles, and various sauces.
Perfect for use in sweet baked goods, sauces instead of sugar. Without GMO.