Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
3 puod. ekologiškų avižų dribsnių
250 g banano piurė
2 v.š. extra vingin alyvuogių aliejaus
2-3 v.š. ekologiško agavų sirupo
1 v.š. kepimo miltelių
40 g naminio šokolado (gaminamas iš kakavos sviesto, agavų sirupo ir kakavos)
4 v.š. ekologiško ryžių pieno
Ruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.
2. Avižų dribsnius sumalti (tinka kavamalė ar smulkintuvas) ir sumaišyti su kepimo milteliais.
3. Bananų piurę sumaišyti su alyvuogių aliejumi, agavų sirupu, pilti kelis šaukštus ekologiško ryžių gėrimo.
4. Į sausąją dalį dėkite skystąją dalį ir išmaišykite.
5. Atsargiai įmaišykite smulkintus šokolado gabalėlius.
6. Dėkite į kepimo formą. Kepkite 180°C temp. apie 15-20 min.
7. Iškeptą pyragą atvėsinkite ant grotelių.
Receptas: Vegan Pipiras
Cocoa butter – vegetable fat extracted from the seeds of the cocoa tree. Has a subtle chocolate aroma and hint.
Organic light agave syrup is a healthier alternative to sugar. Agave syrup is sweeter than sugar, so you will need less of this product than sugar to get the same sweetness.
Cocoa powder perfect for making hot chocolate and other hot drinks, flavoring milkshakes, puddings, various baked goods, decorating desserts.