Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
1/2 pak. ekologiškų prancūziškų lęšių (mirkytų 24 val., kartais perplaunant)
1 puod. moliūgų masės
1 vnt kukurūzų burbuolės
1 vnt poro
1 a.š. kario miltelių
1 a.š. paprikos miltelių
druskos
pipirų
1 pak. makaronų "kriauklės"
250 ml pomidorų pastos
500 ml vandens
Patiekimui:
keli šaukštai dižono garstyčių
keli šaukštai vandens
namuose daigintų brokolio daigų
Ruošimas:
1. Padalinkite moliūgą į 4 dalis, išimkite sėklas. Žievės nenulupkite, dėkite į kepimo forma žieve į apačią ir kepkite orkaitėje apie 40-60 min. 180°C temperatūroje.
2. Išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės, atvėsinkite.
3. Lęšius perplaukite, berkite į puodą, užpilkite filtruotu vandeniu, palaukite kol užvirs, išjunkite.
4. Nuimkite kukurūzus nuo burbuolės, susmulkinkite porą griežinėliais.
5. Sumaišykite nusausintus lęšius su prieskoniais, moliūgų tyre, kukurūzais, porais.
5. Imkite didžiausią keptuvę (30 cm).
6. Į makaronus įdėkite įdaro, gražiai sudėkite į keptuvę.
7. Ant viršaus pilkite pomidorų pastą sumaišytą su vandeniu.
8. Keptuvę su paruoštais makaronais uždenkite, šildykite apie 10-15 min.
9. Patiekite su garstyčiomis ir brokolių daigais.
Receptas: Vegan Ppipiras
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.