Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
2 puod. kokosų drožlių
1 puod. migdolų miltų
2 v.š chia sėklų
1/4 ir 1/8 filtruoto vandens
4 v.š tirpinto kokosų aliejaus
3 v.š agavų sirupo
1/3 puod. naminio šokolado(kakavos sviestas, kakava ir agavų sirupas)
Ruošimas:
1. Kokosų drožles sumaišyti su migdolų miltais, chia sėklomis.
2. Vandenį sumaišyti su aliejumi, sirupu.
3. Sausą dalį sumaišyti su skista dalimi.
4. Imkite ledų šaukštą ir formuokite "rutulėlius".
5. Dėkite į šaldytuvą apie 1 val, kol sutvirtės.
6. Kiekvieną "rutulėlį" dėkite dugnu į šokoladą (jis iškarto prilimpa ir sutvirtėja).
7. Viršų apliekite šokolado likučiu.
8. Dėkite į šaldytuvą 30 min.
Skaniausia valgyti šaltus.
Receptas: Vegan Pipiras
Cocoa butter – vegetable fat extracted from the seeds of the cocoa tree. Has a subtle chocolate aroma and hint.
Almond flour is the best and healthiest choice instead of regular flour. Gives baked goods a mild almond flavor. They are used to make various baked goods, suitable for baking cookies and cakes. This flour is very nutritious and has many beneficial properties. They are an excellent source of protein, fiber and healthy fats. Suitable for those who do...
Organic light agave syrup is a healthier alternative to sugar. Agave syrup is sweeter than sugar, so you will need less of this product than sugar to get the same sweetness.
Cocoa powder perfect for making hot chocolate and other hot drinks, flavoring milkshakes, puddings, various baked goods, decorating desserts.