Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Lengvas veganiškas patiekalas su ekologiškais juodaisiais Beluga lęšiais.
Jums reikės:
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
1/2 geltonojo svogūno, supjaustyto kubeliais
1 valgomojo šaukšto plius 1 arbatinio šaukštelio kario miltelių
1 arbatinio šaukštelio džiovintų raudonėlių
1 arbatinio šaukštelio ekologiško kokosų cukraus
pusės skardinės susmulkintų pomidorų
1/4 puodelio ekologiško kokosų pieno
1 puodeli ekologiškų juodųjų lęšių "Beluga"
2 lauro lapų
2 skiltelių česnako
1 žiedinio kopūsto, supjaustyto 2 cm storumo 'kepsniais'
kalendros papuošimui
Gaminimas:
1. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Pakepinkite svogūną iki skaidrumo.
3. Suberkite kario miltelius, raudonėlį ir kokosų cukrų. Kepkite, kol pasidarys kvapnu. Įpilkite pomidorų ir kokosų pieno ir išmaišykite. Gautą mišinį supilkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
4. Tuo tarpu juoduosius lęšius kartu su lauro lapu ir česnaku suberkite į nedidelį puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 25-30 minučių, kol Beluga lęšiai išvirs, bet nesuminkštės. Nukelkite nuo ugnies, nusausinkite lęšius ir atidėkite.
5. Keptuvę įkaitinkite iki vidutinio stiprumo. Įpilkite likusius 2 šaukštus aliejaus. Sudėkite žiedinių kopūstų kepsnius, pagardinkite druska ir pipirais. Apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite į kepimo skardą su apvadu ir kepkite, kol suminkštės, 15-20 minučių.
6. Karį ir juoduosius lęšius patiekite su žiedinių kopūstų "kepsneliais".
Organic coconut milk or coconut drink is a great vegan alternative to regular milk. Suitable for Asian dishes, cakes, ice cream, cocktails, sauces, stews.
Beluga lentils - also known as black lentils or beluga black lentils, are a type of small, round legume that are commonly used in cooking. In terms of nutrition, beluga lentils are a good source of protein, fiber, iron, and other essential nutrients.
Beluga lentils - also known as black lentils or beluga black lentils, are a type of small, round legume that are commonly used in cooking. In terms of nutrition, beluga lentils are a good source of protein, fiber, iron, and other essential nutrients.