Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Šiuos greitai pagaminamus šokoladinius migdolų riešutų kremo batonėlius lengva pagaminti iš penkių ingredientų ir nereikia jų kepti. Veganiški ir be glitimo.
Jums reikės:
1 ½ puodelio kreminio migdolų riešutų kremo ORIVEGO
¼ puodelio šviesaus agavų sirupo AMRITA, taip pat galite naudoti medų ar klevų sirupą
¼ puodelio ekologiškų kokoso miltų AMRITA
⅓ stiklinės kokosų aliejaus AMRITA, ištirpinto
¼ arbatinio šaukštelio košerinės druskos. Nenaudokite, jeigu jūsų riešutų sviestas yra sūdytas
Šokoladiniam užpilui:
1/8 puodelio tamsaus šokolado, smulkiai supjaustyto
2 šaukštai kreminio migdolų riešutų kremo ORIVEGO
Gaminimas:
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir lengvai patepkite kokosų aliejumi, atidėkite;
Dubenyje sumaišykite migdolų riešutų kremą, agavų sirupą, kokosų miltus, kokosų aliejų ir druską. Tolygiai supilkitę į paruoštą skardą. Įdėkite į šaldytuvą.
Tamsų šokoladą ir migdolų riešutų kremą ištirpinkitę ant kaitlentės dubenyje. Maišydami, kol šokoladas ištirps ir išsilydys. Šokoladą užpilkite ant migdolų riešutų kremo pagrindo ir paskleiskite, kad padengtų viršų. Įdėkite atgal į šaldytuvą.
Prieš supjaustydami į 16 batonėlių ir patiekdami, leiskite sustingti mažiausiai dvi valandas. Laikykite vėsiai, nes kitaip jie išsilydys, nes turi kokosų aliejaus pagrindą.
Sandariai uždarytą šaldytuve laikyti iki 2 savaičių arba šaldiklyje iki 3 mėnesių.
Skanaus!
Receptas: bakerita.com
This salt comes from the foothills of the Himalayas. Completely natural, unprocessed and chemically free.
Organic coconut flour is made from fresh coconuts. This flour is high in protein and fiber.
Organic cold-pressed coconut oil has a delicate taste with a mild and pure aroma of young coconuts.
An excellent sweetener for hot drinks, porridges, ice creams, pancakes, fruits, baked goods and other sweet dishes. Sweeter than regular sugar. Without gluten. It has low glycemic index.
ORIVEGO® organic soft almond nut cream is naturally sweet!