Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Greitas ir paprastas grikių kotletų receptas. Šiuos veganiškus grikių kotletus galima valgyti vienus arba su mėgstamu garnyru.
Jums reikės:
3/4 stiklinės ekologiškų grikių kruopų EKOFRISA
1 1/4 puodelio vandens
4 šaukštai pomidorų padažo
1/2 puodelio universalių miltų DOVES FARM
1 nedidelis svogūnas, smulkiai pjaustytas
1 šaukštelis maltos kalendros AMRITA
1 šaukštelis rozmarinas
1 šaukštelis maltos ciberžolės AMRITA
1 paprikos
1 žiupsnelis druskos
5 šaukštai alyvuogių aliejaus, kepimui
Gaminimas:
Išvirkite grikius kaip nurodyta ant pakuotės.
Išvirusius grikius, sudėkite į didelį indą ir leiskite gerai atvėsti.
Atvėsis sudėkite likusius ingredientus, išskyrus aliejų. Rankomis gerai išmaišykite. Turėtų gautis lipti masė iš kurios būtų galima formuoti kotletus.
Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir apkepkite grikių kotletus apie 1-2 minutes iš abiejų pusių arba kol taps traškūs ir auksiniai.
Skanaus!
Išeiga: išeina 4 žmonėms
--
Receptas: yuzubakes.com
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
A flour blend milled from naturally gluten and wheat free rice, tapioca, maize and buckwheat. This is an alternative to everyday wheat flour which will require a little extra liquid in most recipes. This product is Gluten-free and is Vegan.
Buckwheat is considered one of the most useful food crops on earth. It has more minerals than most other cruciferous crops. Buckwheat is high in fiber, antioxidants and all essential amino acids.