Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Obuolių traškučiai su cinamonu

    150

    Natūralūs, saldūs obuolių traškučiai ir desertui, ir užkanžiui! Šiuos traškučius labai skanu valgyti dar šltus, tiesiai iš orkaitės, bet galite pasilikti ir vėlesniam laikui. Tokiu atveju obuolių traškučius sandariai uždarykite hermetiškame inde. Taip uždaryti traškučiai išlaikys traškumą ir gali būti laikomi savaitę. 

      

    Jums reikės:

    3 didelių obuolių

    1 arbatinio šaukšto malto Ceilono cinamono

      

    Gaminimas:

    1. Supjaustykite obuolius per visą ilgį kuo plonesniais griežinėliais. 

    2. Pabarstykite cinamonu abi obuolio griežinėlio puses. 

    3. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite obuolių griežinėlius viena eile. 

    4. Įkaitinkite orkaitę iki 90 laipsnių ir kepkite traškučius apie 1 valandą, tuomet traškučius aperskite ir dar pakepkite, kad čipsas taptų traškus iš abiejų pusių. 

    5. Išjunkite orkaitę ir palikite traškučius dar 30 minučių. 

    6. Išėmus iš orkaitės, palikite 5 min, kad atvėstų. 

    7. Išėmus iš orkaitės,  leiskite atvėsti 

    Skanaus!

    --

    Receptas: downshiftology.com

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login