Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Tortilijos suktinukai su avinžirniais

    Šie sveiki suktinukai yra puikus pietų pasirinkimas! Skanūs ir sotūs, įdaryti žalumynais, avokadu, avinžirniais, medaus ir Dižono garstyčių padažu. 

    Jums reikės:

    Padažui:

    ¾ puodelio aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
    ¼ puodelio baltojo vyno acto 
    ¼ puodelio šviežių citrinų sulčių
    3 šaukštai Dižono garstyčių
    2 šaukštai medaus
    1 česnako skiltelė
    ½ arbatinio šaukštelio jūros druskos
    ¼ puodelio parmezano sūrio, neprivaloma

    Suktinukams:

    2 puodeliai virtų ekologiškų avinžirnių AMRITA, nusausinti ir nuplauti
    3 žiedinio kopūsto lapai, nulupti ir smulkiai supjaustyti
    6 galvutės Briuselio kopūstų, supjaustyti plonais griežinėliais
    ½ puodelio plonais griežinėliais supjaustytų ridikėlių
    Susmulkintas parmezano sūris, neprivaloma
    1 prinokęs avokadas, supjaustytas
    4 itin didelės tortilijos

    Gaminimas:

    Pirmą padarykite padažą. Maišytuve sumaišykite aliejų, actą, citrinų sultis, garstyčias, medų, česnaką, druską ir, jei norite, sūrį. Sumaišykite iki kreminės masės.

    Dabar suktinukus. Nedideliame dubenyje sutrinkite avinžirnius su ¼ puodelio padažo, ¼ arbatinio šaukštelio druskos ir keliais maltais šviežiais juodaisiais pipirais.

    Į vidutinį dubenį sudėkite žiedinį kopūstą, Briuselio kopūstą ir ridikėlius su ⅓ puodelio padažo.

    Avinžirnių mišinį, salotų mišinį, avokadą ir sūrį, jei naudojate, paskirstykite tarp tortilijų. Užlenkite tortilijas. Suvyniotą tortiliją, perpjaukite per pusę skersai ir patiekite su likusiu padažu.

    Išeiga: 4 porcijos

    --

    Receptas: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login