Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Šie sveiki suktinukai yra puikus pietų pasirinkimas! Skanūs ir sotūs, įdaryti žalumynais, avokadu, avinžirniais, medaus ir Dižono garstyčių padažu.
Jums reikės:
Padažui:
¾ puodelio aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
¼ puodelio baltojo vyno acto
¼ puodelio šviežių citrinų sulčių
3 šaukštai Dižono garstyčių
2 šaukštai medaus
1 česnako skiltelė
½ arbatinio šaukštelio jūros druskos
¼ puodelio parmezano sūrio, neprivaloma
Suktinukams:
2 puodeliai virtų ekologiškų avinžirnių AMRITA, nusausinti ir nuplauti
3 žiedinio kopūsto lapai, nulupti ir smulkiai supjaustyti
6 galvutės Briuselio kopūstų, supjaustyti plonais griežinėliais
½ puodelio plonais griežinėliais supjaustytų ridikėlių
Susmulkintas parmezano sūris, neprivaloma
1 prinokęs avokadas, supjaustytas
4 itin didelės tortilijos
Gaminimas:
Pirmą padarykite padažą. Maišytuve sumaišykite aliejų, actą, citrinų sultis, garstyčias, medų, česnaką, druską ir, jei norite, sūrį. Sumaišykite iki kreminės masės.
Dabar suktinukus. Nedideliame dubenyje sutrinkite avinžirnius su ¼ puodelio padažo, ¼ arbatinio šaukštelio druskos ir keliais maltais šviežiais juodaisiais pipirais.
Į vidutinį dubenį sudėkite žiedinį kopūstą, Briuselio kopūstą ir ridikėlius su ⅓ puodelio padažo.
Avinžirnių mišinį, salotų mišinį, avokadą ir sūrį, jei naudojate, paskirstykite tarp tortilijų. Užlenkite tortilijas. Suvyniotą tortiliją, perpjaukite per pusę skersai ir patiekite su likusiu padažu.
Išeiga: 4 porcijos
--
Receptas: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login