Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Ingridientai:
150 g blanširuotų migdolų;
150 g džiovintų, susmulkintų ananasų AMRITA;
1/2 puodelio virtos bolivinės balandos;
6-7 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių;
4-6 šaukštai susmulkintų migdolų drožlių- padengimui.
Nurodymai:
Sumaišykite migdolus, ananasus, pusę bolivinės balandos ir 6 šaukštus sulčių. Mišinys gali būti šiek tiek tirštas.
Sudėkite į dubenį likusią bolivinę balanda. Norėdami praskiesti, įpilkite papildomai apelsinų sulčių.
Rankomis susukite mišinį į rutuliukus. išvoliokite migdolo drožlėse.
Prieš patiekdami rutuliukus atvėsinkite šaldytuve mažiausiai 30 minučių.
Only registered users can comment.
Register or Login