Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Kokoso, riešutų sviesto ir šokolado batonėliai

    140

    Jums reikės:

    1. 1 st. kokosų drožlės AMRITA, kokosų sluoksniui 

    2. 5 valg. š. agavų sirupo AMRITA, 2 kokosų sluoksniui ir 3 riešutų sviesto sluoksniui

    3. 2 valg. š. kokosų aliejaus AMRITA, kokosų sluoksniui

    4. 3 valg. š. riešutų sviesto "Crunchy" MERIDIAN, žemės riešutų arba migdolų; riešutų sviesto sluoksniui

    5. 1 žiupsnelis nemažas jūros druskos, riešutų sviesto sluoksniui

    6. 100 g su 70% kakavos juodojo šokolado, rinkitės tokį, kurio sudėtyje nėra pieno miltelių, tokiu būdu turėsite veganinį skanumyną, glajui.

    Gaminimas:

    1. Kokosų drožles sumalkite elektriniu blenderiu iki kreminės masės. Sumaišykite su agavų sirupu ir kokosų aliejumi. Masę paskirstykite nelabai storu sluoksniu ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Dėkite į šaldiklį penkiolikai minučių.

    2. Riešutų sviestą sumaišykite su agavų sirupu ir druska. Tepkite ant kokosų sluoksnio ir dėkite į šaldiklį dar penkiolikai minučių.

    3. Garų vonelėje ištirpdykite šokoladą, į jį įmerkite apatinę batonėlio dalį ir dėkite ant skardos su kepimo popieriumi. Viršų apliekite šokoladu. Kartokite su visais batonėliais ir palikite sustingti šaldytuve porai valandų.

    Skanaus!

    --

    Receptas: https://www.15min.lt/gyvenimas/receptas/kokoso-riesutu-sviesto-ir-sokolado-batoneliai-7182

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login