Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
1 st. kokosų drožlės AMRITA, kokosų sluoksniui
5 valg. š. agavų sirupo AMRITA, 2 kokosų sluoksniui ir 3 riešutų sviesto sluoksniui
2 valg. š. kokosų aliejaus AMRITA, kokosų sluoksniui
3 valg. š. riešutų sviesto "Crunchy" MERIDIAN, žemės riešutų arba migdolų; riešutų sviesto sluoksniui
1 žiupsnelis nemažas jūros druskos, riešutų sviesto sluoksniui
100 g su 70% kakavos juodojo šokolado, rinkitės tokį, kurio sudėtyje nėra pieno miltelių, tokiu būdu turėsite veganinį skanumyną, glajui.
Gaminimas:
Kokosų drožles sumalkite elektriniu blenderiu iki kreminės masės. Sumaišykite su agavų sirupu ir kokosų aliejumi. Masę paskirstykite nelabai storu sluoksniu ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Dėkite į šaldiklį penkiolikai minučių.
Riešutų sviestą sumaišykite su agavų sirupu ir druska. Tepkite ant kokosų sluoksnio ir dėkite į šaldiklį dar penkiolikai minučių.
Garų vonelėje ištirpdykite šokoladą, į jį įmerkite apatinę batonėlio dalį ir dėkite ant skardos su kepimo popieriumi. Viršų apliekite šokoladu. Kartokite su visais batonėliais ir palikite sustingti šaldytuve porai valandų.
Skanaus!
--
Receptas: https://www.15min.lt/gyvenimas/receptas/kokoso-riesutu-sviesto-ir-sokolado-batoneliai-7182
Organic coconut oil has a delicate taste with a mild and fresh coconut scent.
Sun dried coconuts. Grown and processed according to strict rules of organic agriculture.
Organic light agave syrup is a healthier alternative to sugar. Agave syrup is sweeter than sugar, so you will need less of this product than sugar to get the same sweetness.