Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Kepti avižiniai dribsniai su mėlynėmis

    Jums reikės:

    2 puodelių stambių avižinių dribsnių "Jumbo" AMRITA

    ¼ puodelio migdolų miltų AMRITA

    1 šaukštelis kepimo miltelių DOVES FARM

    ¼ šaukštelio kepimo sodos DOVES FARM

    ½ šaukštelio jūros druskos

    2 šaukšteliai malto cinamono AMRITA

    ¼ puodelio kokosų cukraus arba bet kokio granuliuoto cukraus

    30g lydyto sviesto AMRITA GHEE arba kokosų aliejaus AMRITA

    2 puodeliai paprasto pieno, migdolų, kokosų ir kt.

    ¼ puodelio graikiško jogurto

    2 kiaušinių

    2 šaukštelių gryno vanilės ekstrakto NIELSEN MASSEY

    2 puodelių mėlynių (šviežių arba šaldytų)

    1 arbatinio šaukštelio cinamono cukraus užpilui

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Stiklinę kepimo formą ištepkite riebalais ir atidėkite.

    2. Atskirame dubenyje sumaišykite avižas, migdolų miltus, kepimo miltelius, sodą, druskos cukrų ir cinamoną. Atidėti.

    3. Atskirame mažame dubenyje, ištirpinkite sviestą (arba kokosų aliejų).

    4. Dideliame dubenyje suplakite graikišką jogurtą, kiaušinius ir vanilę.

    5. Supilkite ištirpintą sviestą, pieną ir plakite iki vientisos masės.

    6. Sudėkite sausus ingredientus ir gerai išmaišykite.

    7. Švelniai įmaišykite mėlynes į mišinį.

    8. Visą gautą masę supilkite į kepimo formą ir tolygiai paskirstykite.

    9. Pabarstykite cinamono cukrų ant avižinių dribsnių viršaus.

    10. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30–40 minučių (trumpiau, jei naudojate šviežias uogas, ilgiau, jei naudojate šaldytas). Avižiniai dribsniai turi būti apskrudę viršuje, o švelniai palietus pirštu, viršus turėtų atšokti.

    11. Leiskite atvėsti 15 minučių ir patiekite šiltą. Taip pat iškepus galite šaldyti ir patiekti šaltą.

    Skanaus!

    --

    Receptas: https://joyfoodsunshine.com/ 

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login