Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
2 puodelių stambių avižinių dribsnių "Jumbo" AMRITA
¼ puodelio migdolų miltų AMRITA
1 šaukštelis kepimo miltelių DOVES FARM
¼ šaukštelio kepimo sodos DOVES FARM
½ šaukštelio jūros druskos
2 šaukšteliai malto cinamono AMRITA
¼ puodelio kokosų cukraus arba bet kokio granuliuoto cukraus
30g lydyto sviesto AMRITA GHEE arba kokosų aliejaus AMRITA
2 puodeliai paprasto pieno, migdolų, kokosų ir kt.
¼ puodelio graikiško jogurto
2 kiaušinių
2 šaukštelių gryno vanilės ekstrakto NIELSEN MASSEY
2 puodelių mėlynių (šviežių arba šaldytų)
1 arbatinio šaukštelio cinamono cukraus užpilui
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Stiklinę kepimo formą ištepkite riebalais ir atidėkite.
2. Atskirame dubenyje sumaišykite avižas, migdolų miltus, kepimo miltelius, sodą, druskos cukrų ir cinamoną. Atidėti.
3. Atskirame mažame dubenyje, ištirpinkite sviestą (arba kokosų aliejų).
4. Dideliame dubenyje suplakite graikišką jogurtą, kiaušinius ir vanilę.
5. Supilkite ištirpintą sviestą, pieną ir plakite iki vientisos masės.
6. Sudėkite sausus ingredientus ir gerai išmaišykite.
7. Švelniai įmaišykite mėlynes į mišinį.
8. Visą gautą masę supilkite į kepimo formą ir tolygiai paskirstykite.
9. Pabarstykite cinamono cukrų ant avižinių dribsnių viršaus.
10. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30–40 minučių (trumpiau, jei naudojate šviežias uogas, ilgiau, jei naudojate šaldytas). Avižiniai dribsniai turi būti apskrudę viršuje, o švelniai palietus pirštu, viršus turėtų atšokti.
11. Leiskite atvėsti 15 minučių ir patiekite šiltą. Taip pat iškepus galite šaldyti ir patiekti šaltą.
Skanaus!
--
Receptas: https://joyfoodsunshine.com/
Gluten-free baking soda for baking a variety of pastries. It can also be used as a cleaning agent.
Almond flour is the best and healthiest choice instead of regular flour. Gives baked goods a mild almond flavor. They are used to make various baked goods, suitable for baking cookies and cakes. This flour is very nutritious and has many beneficial properties. They are an excellent source of protein, fiber and healthy fats. Suitable for those who do...
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.
Organic cold-pressed coconut oil has a delicate taste with a mild and pure aroma of young coconuts.