Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Veganiška "vištienos" ir makaronų sriuba su sojų faršu - tobulas pasirinkimas vakarienei šaltą rudens vakarą. Sušildantis ir kvapnus patiekalas, šiek tiek net primenantis vaikystę. Tad tikrai patiks ir mažiesiems gurmanams!
Jums reikės:
1 puodelio kubeliais pjaustytų morkų
1 puodelio kubeliais pjaustytų salierų
1 puodelio kubeliais pjaustytų svogūnų
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1/4 puodelio baltų miltų
10 puodelių vandens
½ puodelio veganiško vištienos sultinio miltelių
225 g sausų spagečių
1,5 stiklinės sojos faršo AMRITA
Gaminimas:
1. Supjaustytas daržves sudėkite į puodą, įpilkite alyvuogių aliejaus, druskos, išmaišykite ir patroškinkite 5 minutes ant mažos ugnies.
2. Suberkite į tą patį puodą miltus ir išmaišykite. Toliau maišydami lėtai supilkite vandenį. Tuomet uždenkite puodą, padidinkite ugnį, kad užvirtų.
3. Kai užvirs, padidinkite ugnį iki vidutinės ir įmaišykite sultinio miltelius. Sudėkite spagečius ir virkite neuždengę apie 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
4. Išvirus makaronams, sudėkite sojos faršą, pamažinkite ugnį ir pavirkite sriubą apie 10 minučiu.
5. Išjungus ugnį, galite dar palikti uždengtą puodą, taip spagečiai dar labiau įsisavins vištienos kvapą.
6. Patiekite dubenyje su krekeriais ar įprasta duona.
Išeiga: 6 dubenėliai
--
Receptas: plantpowercouple.com
Soy mince are used as a substitute for meat.
This salt comes from the foothills of the Himalayas. Completely natural, unprocessed and chemically free.