Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Laiškas nuo Jurgitos. Kas svarbu prižiūrint veido odą?

    Labas!

    Šiandien su jumis noriu pasidalinti labai paprastu, bet ypač aktualiu ir net šiek tiek nustebinusiu patarimu prižiūrint veido odą. Kelionėse susipažinau su nuostabia kosmetologe, natūralaus neinvazinio veido odos priežiūros šalininke, vedančia įvairiausius kosmetologijos seminarus. Jos tvirta, lygi ir švytinti veido oda veikia kaip pati geriausia reklama!

    Taigi... pradėjusi pas ją lankytis, nuolat gaunu gerų patarimų, kaip išlaikyti gražią, sveiką veido odą.

    Štai jums pagrindiniai patarimai labai trumpai.

       

    Pirmiausia, sveikai veido odai svarbiausias faktorius yra tinkamas jos valymas. Oda pasidengia negyvu surangėjusiu sluoksniu ir jei mes netinkamai ją valome, galime tepti ant veido pačius brangiausius kremus, serumus, tačiau rezultatas bus niekinis. Taigi, tiesiog paprasto vandens neužteks, reikia ryte ir vakare nuprausti veidą su specialiu valikliu. Savo ruožtu rekomenduoju Green People putojantį veido prausiklį. Jo sudėtis praturtinta žaliosios arbatos, hamamelio ir pelargonijų ekstraktais, tad švelniai valo odą. Be to šis prausiklis yra be muilo ir alkoholio. Tada oda yra nuvaloma, bet per daug neišsausinama. Pati jį naudoju ir esu labai patenkinta! 

       

    Antra, nepamirškite odos šveitimo! Yra nuomonių, jog tai per grubus odos valymas, tačiau reikia rinktis itin smulkios ir švelnios struktūros šveitiklį. Taip jūsų oda bus nuvalyta, nepadarius jai žalos. Mano atradimas Green People Age Defy veido šveitiklis, kuris yra neįtikėtinai smulkios struktūros. Susigundžiau pabandyti kosmetologės rekomenduotą kito prekės ženklo priemonę, tačiau lieku ties Green People šveitikliu, kuris daug malonesnis ir draugiškesnis mano odai 

    Reguliarus veido odos šveitimas itin svarbus. Kadangi nuvalius odą šveitikliu, veido drėkikliai, serumai ir kiti odos priežiūros produktai yra daug efektyviau įsisavinami.

    Įprastomis sąlygomis šveitiklį reiktų naudoti 1-2 kartus per savaitę, prieš tai nuprausus veidą valikliu. Tačiau jei sportuojate ar rimčiau padirbėjote sode ar namuose ir jaučiate, kad oda tapo riebesnė, naudokite šveitiklį ir dažniau. Taip poros neužsikimš ir kremai bei serumai efektyviau įsiskverbs ir sudrėkins jūsų veido odą. Beje, šveitikliu patartina daugiau valyti veido T formos zoną, kuri dažniausiai yra riebesnė.

       

    O gerai nuvalius odą, ją būtina palepinti Vitaminu C, kuris yra puikus antioksidantas. Kuo didesnė vitamino C koncentracija produkte, tuo geriau. Pavyzdžiui, Green People kolageno serume vitamino C yra net 2%! Tokiu serumu ar kremu galite tepti odą kasdien. Esant apsiniaukusiam orui, pakaks ir vieno serumo, o saulėtą dieną privalu naudoti ir veido kremą su didesne SPF apsauga (rekomenduojama nuo 30 SPF). Pirmiausia, ant odos reikėtų užtepti priemonę su vitamimu C, o tuomet kremą su apsauga nuo saulės. Jei planuojate dieną saulėje būti itin daug - serumą su Vitaminu C geriau naudokite nakčiai. O moterims, kurių veido oda ypač sausa ir net po serumo jaučiamas tempimas, rekomenduojama užsitepti dar šiek tiek kremo. Svarbu kremus rinktis pagal savo odos tipą. Mano mėgstamiausi - natūralūs GREEN PEOPLE kremai, dienai naudoju skaistinamąjį veido kremą brandžiai odai "Age Defy+", o vakarui naktinį vaisinį veido kremąTačiau nepadauginkite, lai oda nepamiršta ir kaip pačiai gaminti drėgmę ;)

       

    Ir galiausiai, tikra šių laikų panacėja - hialurono rūgšties kremai ir serumai. Tiesiog būtini naudoti! Labai rekomenduoju išbandyti neseniai mūsų asortimente atsiradusį ekologišką hialurono rūgšties serumą iš Green People. Tačiau pasak kosmetologės, labai svarbu žinoti tai, jog hialurono rūgšties molekulė yra stambesnė nei odos. Tad jei tepsime hialurono rūgštį ant nenuvalyto suragėjusio odos sluoksnio, tiesiog išmesime pinigus, o hialuronas liks nepasisavintas. Veido oda geriausiai įsisavins hialurono rūgštį po veido valymo procedūros pas kosmetologę arba po odos šveitimo namuose.

    Taigi išvada? Svarbiausia tinkamas veido odos valymas!  

    Su geriausiais linkėjimais,

    Jurgita

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login