Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Vitaminas D ir jo reikšmė mūsų organizmui

    Vitaminas D – dar kitaip vadinamas „Saulės vitaminu“.

     

    Tai viena reikšmingiausių medžiagų organizmui, dalyvaujanti daugybėje kūne vykstančių procesų.

     

    Natūraliai mūsų organizmas vitamino D gauna su kai kuriuo maistu bei iš saulės šviesos, tačiau ne paslaptis, jog lietuviška saulė neaplanko mūsų taip dažnai, jog mūsų organizmas gebėtų pasigaminti reikiamą kiekį jo atsargų.

    Būtent dėl vitamino D trūkumo žmonės dažnai skundžiasi jaučiamu nuovargiu,  vargina raumenų silpnumas, nežinomos priežasties raumenų skausmai. Šios problemos ypač paūmeja atėjus rudeniui -pablogėjusi nuotaika, atsiradusi depresija. Visos šios problemos tiesiogiai siejamos su vitamino D trūkumu.

     

    Kaip ir iš kur gauti reikiamą kiekį Vitamino D? Jeigu negyvenate šalyje, kur nuolat esate lepinami saulės šviesa ir šiluma, papraščiausias variantas yra tiesiog naudoti vitamino D papildus, taip užtikrinant, jog organizmas bus aprūpintas pakankamu jo kiekiu!

     

    Vartodami vitaminą D Jūs stiprinsite savo imuninę sistemą ir padėsite savo organizmui apsisaugoti nuo virusų ir infekcijų.

    Taip pat, vitaminas D palaikys normalią kraujospūdžio kontrolę, sumažinant riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis.

    Būtent todėl, beprasidentant šaltajam metų sezonui – nepamirškite savo organizmo aprūpinti reikiamais vitaminais ir mineralais!

    Vitaminą D bei kitus maisto papildus įsigykite: EkoPlanet.lt

    https://ekoplanet.lt/13-papildai-ir-zoleles

     

     

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login