Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    "Ačiū" Jums taria "Tautmilės Prieglaudėlės" globotiniai!

    Sveiki!

    Šiandien Jus pasiekęs naujienlaiškis bus kiek kitoks. Nepasakosiu Jums apie nuolaidas ar atsinaujinusį asortimentą, nes noriu su Jumis pasidalinti UAB "EKO PIRK" priklausančiai e-parduotuvei AmritaPlanet.lt trejų metų socialinės atsakomybės projektu ir padėkoti Jums už gerą širdį ir prisidėjimą prie beglobių gyvūnų išlaikymo Tautmilės prieglaudėlėje

    Nuo 2018 metų apsiperkant AmritaPlanet.lt elektroninėje parduotuvėje Jūs galėjote pasirinkti socialinės atsakomybės skiltyje “Tautmilės prieglaudėlė” ir  paaukoti jai savo nuožiūra nuo 1 iki 5 eurų. Šiandien mes, EKO PIRK komanda, kartu su “Tautmilės prieglaudėlė” įkūrėjais ir darbuotojais, tariame Jums nuoširdų AČIŪ, ir norime šiuo naujienlaiškiu pasidalinti, kaip Jūsų visų surinkti pinigėliai, prisideda prie geresnio ir lengvesnio gyvūnėlių gyvenimo:

    Per 2018 metus surinkta - 197 eur. 

    Per 2019 metus - 406,25 eur. 

    Per 2020 metus (iki 2020.09) surinkta 444,70 eur. 

    Per šiuos trejus metus surinkti pinigėliai buvo skiriami veterinarijos klinikų skoloms už gyvūnų gydymą, skiepijimą ir operacijas padengti. Todėl į krepšelį pridėdami paaukojimą, Jūs šiuos tris metus prisidėdavote prie gyvūnų gydymo, o kartais net jų gyvybės išgelbėjimo. Argi tai ne nuostabu? 

    “Tautmilės prieglaudėlėje” šiuo metu gyvena ne tik šuniukai ir maži kačiukai, laukiantys namų, bet ir vyresni ar agresyvesni šunys, kurie jau nebesulauks savo naujų šeimininkų ir iki paskutinės dienos bus čia - pirmieji laikomi prieglaudoje, esančioje Rasų gatvėje, o antrieji - neseniai įsigytoje sodyboje Pagojyse, beveik prie pat Baltarusijos sienos. Šioje sodyboje didelė teritorija pagaliau leido Tautmilės prieglaudėlei priglausti ir rūpintis ženkliai daugiau gyvūnų. Čia apsigyveno du žirgai, tuzinas avių, ožys, 35-erių metų ponis, trys gandrai, dvi gulbės. Kaip manote, kokius dar gyvūnus priglaudė Tautmilė? Nepatikėsite! Ten gyvena karvutė ir du stručiai, triušių šeima, antys, žąsys, papūgos, balandžiai, vėžliai. Nesuskaičiuojama daugybė kačių ir šunų - vieniems leidžiama laisvai lakstyti po teritoriją, kiti kruopščiai prižiūrimi ir laikomi specialiai jiems įrengtuose kambariuose. 

    Visiems šiems beglobiams gyvūnėliams reikalingas dėmesys ir meilė, rūpestis bei šiluma, bet veterinarų priežiūra ir gydymas - neatsiejama Tautmilės prieglaudėlės gyventojų gyvenimo dalis ir aš esu tikra, kad jei jie galėtų kalbėti, nusiųstų kiekvienam iš Jūsų savo padėką už Jūsų finansinę paramą jiems. 

    Pridedu Jums vieno iš gyventojų nuotrauką, nuspalvintą šio auksinio rudens, ir tariu iki susitikimo kituose naujienlaiškiuose bei prižadu kitą kartą papasakoti Jums ir apie save. 

    Nuoširdžiai, 

    Eimė.

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login