Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Šaldytas sluoksniuotas tortas

    Tai šventinis desertas, kuris yra ne tik puikios raw sudėties, bet ir labai lengvai pagaminamas. Už Jus visą darbą atliks kombainas, teliks gražiai paskirstyti sluoksnius ir po kelių valandų mėgautis tortu, kuris net truputį primena ledus :)

    Jums reikės:

    Apatiniam sluoksniui:

    1 puodelio datulių,

    1 puodelio mirkytų anakardžių riešutų,

    3 valg. šaukštų kokosų aliejaus,

    ¼ puodelio kokosų drožlių,

    Viduriniam sluoksniui:

    1 puodelio mirkytų anakardžių riešutų,

    1/3 puodelio 22 proc. kokosų kremo,

    ½ puodelio kokosų drožlių,

    ¼ puodelio šviesaus agavų sirupo,

    Viršutiniam sluoksniui:

    180 g mėgstamų uogų (rinkitės juoduosius serbentus, gervuoges, avietes), gali būti šaldytos,

    2 valg. šaukštų šviesaus agavų sirupo,

    ½ puodelio 22 proc. kokosų kremo,

    ½ puodelio kokosų drožlių.

    Gaminimas:

    Pasiruoškite pailgą kekso formą. Ją išklokite kepimo popieriumi. Į maisto kombainą sudėkite visus apatiniam sluoksniui skirtus produktus ir pulsavimo režimu sutrinkite iki vientisos lipnios masės. Masė dėkite į formą, tolygiai paspausdami paskirstykite formoje ir dėkite į šaldymo kamerą.

    Maisto kombainą išpaukite ir tik tuomet sudėkite viduriniam sluoksniui skirtus produktus. Vėl trinkite pulsavimo režimu, kol masė bus vientisa. Ištraukite formą iš šaldiklio ir supilkite antrą sluoksnį. Masę išlyginkite ir vėl įdėkite į šaldymo kamerą.

    Vėl išplaukite maisto kombainą ir dabar jau sudėkite viršutiniam sluoksniui skirtus produktus. Viską taip pat sutrinkite iki vientisos masės ir supilkite į formą.

    Tortą šaldykite mažiausiai 2-3 val. Prieš pjaudami ir patiekdami palaikykite šiek tiek (iki pusvalandžio) kambario temperatūroje, kad truputį suminkštėtų. Šaldiklyje tortą galima laikyti iki savaitės.

    --

    Receptas: bromabakery.com

    Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė

Susijusios prekės

Visitors comments

Ugnė Žemaitienė

Labai skanus tortas!!! Riebus, bet nesaldus ir gaivus viršutinis sluoksnis. Greit pasigamina, gal tik apatinis sluoksnis užtruko ilgiau. Aš laikiau kameroje per visą naktį, tai prieš valgant, kambario temperatūroje, palaikiau pusę dienos. Labai patiko visai šeimai!!! Ačiū už šventinį receptą!

2021-02-17 13:20:25
New comment

Only registered users can comment.

Register or Login