Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
2 kiaušinių,
80 g ghi sviesto,
150 ml jogurto,
130 g auksaspalvio cukranendrių cukraus,
1 šaukštelio cinamono,
1 šaukštelio ekologiško prieskonių mišinio „Garam Masala“,
300 g tarkuoto moliūgo,
220 g miltų,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
1 valg. šaukšto agavų inulino.
Gaminimas:
Moliūgą sutarkuokite stambia burokine tarka. Ghi sviestą pašildykite, kad suskystėtų.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite skystą sviestą, jogurtą ir išmaišykite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir „Garam Masala“ prieskoniais.
Miltų mišinį supilkite į kiaušinių masę, suberkite tarkuotą moliūgą ir išmaišykite. Į keksiukų skardą sudėkite „sijonėlius“ ir dėkite tešlą beveik iki viršaus. Keksiukus kepkite 30 minučių, 190 laipsnių karščio orkaitėje. Atvėsinkite ir pabarstykite agavų inulinu.
--
Receptas: beatosvirtuve.lt
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė.
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.
Agave inulin is a natural prebiotic and a source of fiber. Also the perfect alternative to sugar.