Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
3,5 kg moliūgo
250 g raudonųjų lęšių
0,5 puod. kokosų pieno miltelių
0,5 a.š. kajeno pipirų miltelių
0,5 a.š. druskos
Patiekimui:
sezamų sėklų ir gražgarstės
Ruošimas:
1. Užmerkite lęšius švariame vandenyje apie 24 val., jei neturite laiko bent keletui valandų.
2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
3. Supjaustykite moliūgą, išimkite sėklas.
4. Žievės nenulupkite, dėkite į kepimo forma žieve į apačią ir kepkite orkaitėje apie 40-60 min.
4. Tikrinkite, kad moliūgas visas būtų minkštas.
5. Ištraukite iš orkaitės, nulupkite nuo žievės.
6. Sutrinkite iki vientisos masės.
7. Į gautą masę dėkite nuplautus ir nusausintus lęšius, kokosų pieno miltelius ir prieskonius.
8. Virkite apie 20-30 min. ant mažos ugnies. Tikrinkite, kad lęšiai būtų išvirę.
9. Išvirtą sriubą patiekite su sezamų sėklomis ir gražgarste.
Receptas: Vegan Pipiras
Only registered users can comment.
Register or Login