Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
1,5 puod. moliūgų tyrės
0,5 puod. ekologiško ryžių gėrimo
1/4 puod. nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 a.š. cinamono
2 puod. avižų dribsnių
1 puod. migdolų miltų
1 v.š. kepimo miltelių
Įdarui:
400 g datulių
4 v.š. kokosų pieno miltelių
1/4 puod. vandens
Papuošimui:
Šilkmedžio uogų ir kokoso drožlių
Ruošimas:
1. Iškepkite moliūgą 180°C temperatūroje (apie 20-30 min. priklausomai nuo dydžio). Atvėsinkite ir sutrinkite iki vientisos masės.
2. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.
3. Gautą moliūgo tyrę suplakite kokteilinėje kartu su ryžių gėrimu ir cukrumi.
4. Avižų dribsnius sumalti kokteiline iki miltų.
5. Migdolų miltus sumaišyti su cinamonu, gautais avižų dribsnių miltais bei kepimo milteliais.
6. Skystąją masę sumaišyti su paruoštais miltais.
7. Dėkite gautą masę į kepimo formą kuo didesnę.
8. Kepkite apie 20-25 min, 180°C temperatūroje.
9. Atvėsinkite ant atvėsinimo grotelių.
10. Į kokteilinę dėkite datules, kokoso pieno miltelius, vandenį ir suplakite iki vientisos masės.
11. Ant iškepto lakšto tepkite gautą datulių kremą.
12. Susukite (atsargiai!!!).
13. Nepamirškite patepti viršaus datulių kremu. Papuoškite kokoso drožlėmis ir šilkmedžio uogomis.
14. Palikite šaldytuve per naktį, kad sutvirtėtų.
Receptas: Vegan Pipiras
Tasty on their own as a snack or can be used to flavor breakfast cereals. Mulberries are very sweet, so you do not have to put extra sugar.
Delicious and soft Deglet Nour dates can be used as a snack or sweet ingredient in various beverages, creams, biscuits, cakes and in other sweet dishes.
Sun dried coconuts. Grown and processed according to strict rules of organic agriculture.
Almond flour is the best and healthiest choice instead of regular flour. Gives baked goods a mild almond flavor. They are used to make various baked goods, suitable for baking cookies and cakes. This flour is very nutritious and has many beneficial properties. They are an excellent source of protein, fiber and healthy fats. Suitable for those who do...