Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
30 g Jūros dumblių ARAME CLEARSPRING,10 minučių pamirkytų šaltame vandenyje
1 a. šaukštelis ekol. sojos padažo Shoyu CLEARSPRING
1 vidutinio dydžio kukurūzų skardinės
20 žaliųjų žirnelių ankščių arba didelė sauja šaldytų gliaudytų žirnelių
Sauja pupelių daigų
100 g tarkuotų morkų
Padažui:
4 a. šaukšteliai grūdėtųjų garstyčių
2 a. šaukšteliai ekol. sezamo sėklų pastos Tahini
3 a. šaukšteliai ryžių acto
100 ml šalto vandens
Nukoškite ARAME jūržoles, palikdami vandenį, supjaustykite 4 cm ilgio juostelėmis. Lėtai supilkite nukoštą vandenį į keptuvę (nepilkite ant dugno nusistovėjusių nuosėdų). Į vandenį sudėkite ARAME jūržoles, jei reikia dar įpilkite vandens (vanduo turėtų beveik apsemti jūržoles). Užvirkite. Uždėkite dangtį, primažinkite ugnį, troškinkite apie 35 minutes. Galiausiai įpilkite sojos padažą Shoyu ir virkite, kol išgaruos visas vanduo (užtruks apie 10 min.). Nuimkite puodą nuo ugnies ir atidėkite į šoną.
Jei naudojate šviežius žaliuosius žirnelius patroškinkite apie 10 min. kol suminkštės. Taip pat patroškinkite pupelių daigus apie minutę laiko. Jeigu naudojate šaldytus žaliuosius žirnelius, paprasčiausiai atšildykite. Nukoškite vandenį iš skardinėje esančių kukurūzų.
Į serviravimui skirtą dubenį sudėkite ARAME jūržoles, kukurūzus, žaliuosius žirnelius, pupelių daigus ir tarkuotas morkas. Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus (plakikliu arba šakute). Užpilkite šį padažą ant paruoštų salotų.
Only registered users can comment.
Register or Login