NEMOKAMAS PRISTATYMAS su kodu ''MAY22'' perkant už 30 Eur ir daugiau!
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje, sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.Sudedamosios dalys: ekologiškos belukštės avižos.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1490 kJ/ 356 kcal |
Riebalų | 8 g |
- iš kurių sočiųjų | 1.5 g |
Angliavandenių | 60 g |
- iš kurių cukrų | 1.1 g |
Skaidulinės medžiagos | 9 g |
Baltymų | 11 g |
Druskos | 0.0025 g* |
* Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris.
Paruošimas: prieš verdant pamirkyti (geriausia per naktį). Virti santykiu 1:2 apie 40 minučių.
***
Avižų pienas. Ragaujant šviesiai kreminės spalvos avižų pieną juntamas švelnus avižų prieskonis. Tai mažai kaloringas pienas tinkantis kavai balinti, košėms virti, kokteiliams su uogomis gaminti.
Reikės:
1/2 stiklinės avižų
2-4 puodeliai vandens
Agavų sirupo AMRITA
Žiupsnelio Himalajų druskos
Vanilės (nebūtina)
Pieno gaminimo maišelio (nukošti suplaktą gėrimą)
Ruošimas:
Galima naudoti 1:4 proporciją (kaip gaminant ir kitus pienus). Mirkyti nebūtina, tačiau jei norite galite pernakt palikti 1/2 puodelio avižų grūdus su 2 puodeliais vandens). Sudėti grūdus su tuo pačiu vandeniu į blenderį, plakti mažiausiai 1min. Perkošti per maišelį. Nuspausti. Galima pakartoti keletą kartų. Per likusius tirščius įpilti 2 puodelius vandens, vėl išplakti ir dar kartą gerai nuspausti tirščius. Įmaišykite agavų sirupo (pagal skonį), vanilės ekstrakto ir žiupsnelį druskos.
Gaunasi apie 4 puodelius pieno.
Ateityje reguliuokite pieno tekstūrą keičiant proporcijas.
Pienas laikomas šaldytuve apie 5-7 dienas.
Skanaus!
Terminiu būdu neapdoroti lukštenti grikiai. Švelnaus skonio. Baltymų šaltinis.
Terminiu būdu neapdoroti lukštenti grikiai. Švelnaus skonio. Baltymų šaltinis.
Lengvai paskrudinti grikiai. Baltymų šaltinis.
Lengvai paskrudinti grikiai. Baltymų šaltinis.
Iš šių smulkintų kukurūzų kruopų gaminama polenta.
Sojų kubeliai yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Puikiai tiks kotletams ar įdarams gaminti. Be GMO.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, troškiniams, salotoms.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, troškiniams, salotoms.
Maistingos, turi daug baltymų. Tinka sriuboms, troškiniam, padažams. Be GMO.
Baltosios pupelės yra puikaus skonio. Puikiai tinka sriuboms, troškiniams, salotoms arba vienos su šlakeliu aliejaus ir mėgstamais prieskoniais.
Puikiai tinka sriuboms, košėms, troškiniams. Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais. Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas. Galioja iki : 2022.06.03
Greitai paruošiami. Puikiai tinka praturtinti vegetarišką ar veganišką mitybą.
Indiškas Mung Dal - smulkios, geltonos pailgos pupelės. Jos yra švelnaus skonio.
Indiškas Mung dalas - smulkios, geltonos pailgos pupelės. Jos yra švelnaus skonio.
Lietuvoje užaugintos, lengvai paskrudintos. Naudokite košei, garnyrams, troškiniams.
Puikiai tinka košėms sriuboms bei naminiams gaminiams kepti.
Neskrudintos grikių kruopos yra šiek tiek švelnesnio skonio nei skrudintos. Grikiai - tai palyginus greitai išverdančios maistingos kruopos, puiki alternatyva glitimo nevartojantiems žmonėms.
Iš šių smulkintų kukurūzų kruopų gaminama polenta - vienas iš seniausių patiekalų Italijoje, kur jos gaminimas senovėje būdavo tarsi ritualas. Polentą labai paprasta pagaminti; ji gali būti ruošiama košės skystumo, arba kietesnė ir kepama orkaitėje ar ant griliaus.
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Šis produktas naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Tinka apkepams, troškiniams gaminti. Be GMO.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Puikiai tiks kotletams ar įdarams gaminti. Be GMO.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, salotoms, troškiniams.
Maistingos, turi daug baltymų. Tinka sriuboms, troškiniam, padažams. Be GMO.
Puikiai tinka sriuboms, košėms.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Šie margi prancūziški lęšiai suteiks puikaus skonio bet kokiams pasirinktam patiekalui. Greitai paruošiami. Puikiai tinka praturtinti vegetarišką ar veganišką mitybą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite