NEMOKAMAS PRISTATYMAS su kodu ''MAY22'' perkant už 30 Eur ir daugiau!
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje, sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK.Sudedamosios dalys: ekologiški raudonieji ryžiai.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1569 kJ/ 375 kcal |
Riebalai | 0.3 g |
Angliavandeniai | 80.7 g |
Baltymai | 8.9 g |
Raudonieji ryžiai, ypač populiarūs Azijos virtuvėje - tai neapdoroti ryžiai, kuriuose išsaugota visa ląsteliena ir gemalas.
Raudonieji ryžiai švelnaus malonaus riešutų skonio, virdami nesukrenta, išlieka traškūs ir naudojami patiems įvairiausiems patiekalams gaminti, garnyrams ruošti.
Paruošimas: ryžių ir vandens santykis 1:2. Virkite apie 30 min.
Raudonieji ryžiai švelnaus malonaus riešutų skonio, virdami nesukrenta, išlieka traškūs ir naudojami patiems įvairiausiems patiekalams gaminti, garnyrams ruošti.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Pilno grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Rudi ryžiai smarkiai skiriasi nuo baltų maistinių medžiagų kiekiu.
Viso grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai. Skanūs virti ir pagardinti aliejumi arba sviestu. Tinka valgyti vienus arba naudoti kaip garnyrą prie žuvies ar mėsos.
Turtingo pikantiško riešutų skonio rudieji ilgagrūdžiai ryžiai. Pilno grūdo. Tinka košei, garnyrams, troškiniams ir kitiems patiekalams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite