NEMOKAMAS PRISTATYMAS su kodu ''MAY22'' perkant už 30 Eur ir daugiau!
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK.Sudedamosios dalys: Ekologiški Basmati baltieji ryžiai. (Tai natūralus produktas, todėl gali būti likę akmenukų, prieš vartojimą nuplaukite ir peržiūrėkite).
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1502 kJ/ 359 kcal |
Riebalų | 0.50 g |
- iš kurių sočiųjų | 0.18 g |
Angliavandenių | 78.80 g |
Skaidulinių medžiagų | 1.30 g |
Baltymų | 7.40 g |
Paruošimas: 1 dalis ryžių dviems dalims vandens. Virti apie 30 min ant lėtos ugnies nemaišant. Puikiai tinka troškiniams su kariu, plovui. Skanūs ir vieni.
Su šiais baltaisiais basmati ryžiais siūlome pasigamiti gardų patiekalą iš mūsų Receptų Kertelės (apsilankę rasite ir daugiau receptų!).
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Pilno grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai.
Raudonieji ryžiai švelnaus malonaus riešutų skonio, virdami nesukrenta, išlieka traškūs ir naudojami patiems įvairiausiems patiekalams gaminti, garnyrams ruošti.
Išsiskiria maloniu ypatingu kvapu, salstelėjusiu skoniu ir spalva. Raudonuosiuose ryžiuose išsaugota visa ląsteliena ir gemalas. Su raudonaisiais ryžiais verdamos sriubos, jų dedama į troškinius, salotas, kitus patiekalus.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Rudi ryžiai smarkiai skiriasi nuo baltų maistinių medžiagų kiekiu.
Viso grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai. Skanūs virti ir pagardinti aliejumi arba sviestu. Tinka valgyti vienus arba naudoti kaip garnyrą prie žuvies ar mėsos.
Turtingo pikantiško riešutų skonio rudieji ilgagrūdžiai ryžiai. Pilno grūdo. Tinka košei, garnyrams, troškiniams ir kitiems patiekalams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite