NEMOKAMAS PRISTATYMAS su kodu ''MAY22'' perkant už 30 Eur ir daugiau!
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK.Sudedamosios dalys: ekologiškos neskrudintos grikių kruopos.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1435 kJ/ 343 kcal |
riebalų | 2.8 g |
- iš kurių sočiųjų | 0.7 g |
angliavandenių | 71.5 g |
- iš kurių cukrų | 0.4 g |
skaidulinių medžiagų | 10 g |
baltymų | 13.2 g |
druskos | 0.0025 g |
Puikiai tinka košei, apkepams, paplotėliams, sriuboms. Tinka daiginimui.
Paruošimas: 1 puodeliui grikių naudokite 2 puodelius vandens. Galite kruopas paskrudinti prieš gaminant. Užvirkite vandenį, sudėkite kruopas ir sumažinkite liepsną. Virkite apie 15 minučių nuolat maišant. Kruopos išvirusios, kai visas skystis susigeria ir paragavus jos minkštos. Pagardinkite druska ir savo mėgiamais prieskoniais. Arba dėkite į kitus patiekalus.
Tai natūralus produktas, tad gali pasitaikyti mažų akmenukų - perplaukite prieš verdant.
Lengvai paskrudinti grikiai. Baltymų šaltinis.
Lengvai paskrudinti grikiai. Baltymų šaltinis.
Iš šių smulkintų kukurūzų kruopų gaminama polenta.
Sojų kubeliai yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Puikiai tiks kotletams ar įdarams gaminti. Be GMO.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, troškiniams, salotoms.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, troškiniams, salotoms.
Maistingos, turi daug baltymų. Tinka sriuboms, troškiniam, padažams. Be GMO.
Baltosios pupelės yra puikaus skonio. Puikiai tinka sriuboms, troškiniams, salotoms arba vienos su šlakeliu aliejaus ir mėgstamais prieskoniais.
Puikiai tinka sriuboms, košėms, troškiniams. Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais. Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas. Galioja iki : 2022.06.03
Greitai paruošiami. Puikiai tinka praturtinti vegetarišką ar veganišką mitybą.
Indiškas Mung Dal - smulkios, geltonos pailgos pupelės. Jos yra švelnaus skonio.
Indiškas Mung dalas - smulkios, geltonos pailgos pupelės. Jos yra švelnaus skonio.
Lietuvoje užaugintos, lengvai paskrudintos. Naudokite košei, garnyrams, troškiniams.
Puikiai tinka košėms sriuboms bei naminiams gaminiams kepti.
Iš šių smulkintų kukurūzų kruopų gaminama polenta - vienas iš seniausių patiekalų Italijoje, kur jos gaminimas senovėje būdavo tarsi ritualas. Polentą labai paprasta pagaminti; ji gali būti ruošiama košės skystumo, arba kietesnė ir kepama orkaitėje ar ant griliaus.
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Šis produktas naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Tinka apkepams, troškiniams gaminti. Be GMO.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Puikiai tiks kotletams ar įdarams gaminti. Be GMO.
Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. Tinka košei, dėti į kepinius ir kitus patiekalus, avižų pienui ruošti.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, salotoms, troškiniams.
Maistingos, turi daug baltymų. Tinka sriuboms, troškiniam, padažams. Be GMO.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Šie margi prancūziški lęšiai suteiks puikaus skonio bet kokiams pasirinktam patiekalui. Greitai paruošiami. Puikiai tinka praturtinti vegetarišką ar veganišką mitybą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite