Riešutus geriausia valgyti nesaldintus ir nesūdytus, jei skrudintus, tai tik švelniai. Ir svarbiausia, nedideliais kiekiais, nes tai labai koncentruotas maistas. Anakardžiai bei kiti riešutai gerai malšina alkį.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje, sausoje, vėsioje vietoje.
Svarbu! Internetinėje parduotuvėje pateikta maistinės vertės ar kita informacija gali skirtis nuo informacijos, esančios ant produkto pakuotės.
Manufacturer: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.Sudedamosios dalys: ekologiški anakardžiai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 2344 kJ/260 kcal |
Riebalų | 48.2 g |
- iš jų sočiųjų | 8.32 g |
Angliavandenių | 27.10 g |
- iš jų cukrų | 5.90 g |
Skaidulinių medžiagų | 3.20 g |
Baltymų | 17.7 g |
Druskos | 0.0375 g |
Natrio | 0.015 g |
Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Lazdyno riešutai - švelnaus skonio, gali būti naudojami įvairiuose kepiniuose, pyraguose.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. 100 % perdirbama pakuotė.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Lazdyno riešutai - švelnaus skonio, gali būti naudojami įvairiuose kepiniuose, pyraguose.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite