Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymų nuo 50 eur. pristatymas nemokamas.
Ašvaganda - tai krūminis augalas, augantis smėlėtame ir gerai drėkinamame dirvožemyje. Tai Ajurvedos vaistažolė, kuri dažnai lyginama su kinų medicinoje vartojama ženšenio šaknimi, tačiau gerokai ją pranokstanti.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRKSudedamosios dalys: Migdomoji vitanija (lot. Withania somnifera).
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1008 kJ/ 240 kcal |
Riebalų | 0,3 g |
- iš kurių sočiųjų | 0 g |
Angliavandenių | 46.6 g |
- iš kurių cukrų | 6.45 g |
Skaidulų | 18.64 g |
Baltymų | 3.33 g |
Druskų | 0.1 g |
Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2 000 kcal).
1 arbatinį šaukštelį miltelių užpilti verdančiu vandeniu ir palaikius 10 min išgerti. Vartoti iki 3 stiklinių per dieną.
Ekologiški ašvagandos milteliai AMRITA: tinkamas bet kurio amžiaus žmonėms.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Pagaminti iš džiovintų moringos medžio lapų, malonaus žalumynų skonio. Be cukrų. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, vitaminų A, K, E, kalcio, geležies ir magnio. Be GMO. Tinka veganams.
ACAI uogų milteliuose gausu organizmui naudingų medžiagų ir antioksidantų. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitamino E, kalio, kalcio ir magnio, yra geležies šaltinis. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Chlorelė - tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Vaistinės juodmirtės uogos ypač vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos. Juose daug skaidulinių medžiagų.
Jauni miežių daigai ypač vertinami dėl juose esančio chlorofilo, įvairių vitaminų ir mineralinių medžiagų. Miežių želmenų milteliai lengvai virškinami ir greitai įsisavinami.
Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C. Be GMO. Tinka veganams.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. Peruvinės pipirinės milteliuose itin gausu vitaminų bei mineralinių medžiagų. Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Ekologiški kviečių želmenų milteliai pagaminti iš jaunų kviečių želmenų, turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, kalio ir geležies, magnio šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Kakavos sviestas – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ekologiškos goji uogos dėl savo naudingųjų maistinių savybių yra laikomos supermaistu. Jose gausu mineralų bei vitaminų. Dažniausiai goji uogos valgomos vienos kaip maistingas užkandis, taip pat galima dėti į sausus pusryčius, jogurtą, varškę.
Ekologiškos goji uogos dėl savo naudingųjų maistinių savybių yra laikomos supermaistu. Jose gausu mineralų bei vitaminų. Dažniausiai goji uogos valgomos vienos kaip maistingas užkandis, taip pat galima dėti į sausus pusryčius, jogurtą, varškę.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.
Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C.
Puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Ekologiškos balkšvojo gysločio sėklų luobelės Turi labai daug skaidulinių medžiagų. Mažai riebalų.
Ekologiškos avižų sėlenos – tai pati vertingiausia avižų grūdų dalis. Tinka dėti į košę, sriubas, daržovių pyragus, duoną ir kitus patiekalus.
Ekologiškos avižų sėlenos – tai pati vertingiausia avižų grūdų dalis. Tinka dėti į košę, sriubas, daržovių pyragus, duoną ir kitus patiekalus.
Yra įvairių ašvagandos vartojimo būdų. Jie varijuoja priklausomai nuo šaltinio, kuriame rašoma apie šį augalą.
2016-01-04Noreciau suzinoti cia raso uspilti verdanciu vandeniu o kitus pirkau miltelius ten raso gerti su medumi ar gi sviestu ar uzsigerti siltu vandeniu gal cia kitokie milteliai? Dekui
2016-01-02Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite