Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
„Foglie d'ulivo“ itališkai reiškia „alyvuogių lapus“. Šie makaroni tjek save forma tiek spalva mėgina atkartoti būtent alyvuogių media lapus. Ši forma dažnai naudojama norint pagerinti patiekalų pateikimą ir gali būti įvairiai pritaikoma jūsų receptuose.
Gourmante amatininkų rankomis pagardinti makaronai iš Pietų Italijos gaminami tik iš kietųjų kviečių, turinčių idealų glitimo indeksą ir baltymų kiekį, leidžiantį išlaikyti elastingumą ir al dente virimą, kartu išsaugant visus baltymus, antioksidantus, skaidulas bei aminorūgštis. Gourmante asortimente yra tik autentiškos makaronų formos, pagamintos mašinomis, atkartojančiomis pirštų judesius, sukuriančiomis unikalią tekstūrą ir išvaizdą, kas leidžia idealiai priartinti produktą prie kadaise italų šeimininkių kurtų makaronų.
Laikyti švarioje, sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: Mediterranean Brands P.C.Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos, dehidratuoti špinatai 2%, 0,3% ciberžolės milteliai. Sudėtyje gali būti sojos ir garstyčių.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1495 kJ / 353 kcal |
Riebalų | 1,3 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,3 g |
Angliavandenių | 72 g |
- iš kurių cukraus | 1,5 g |
Skaidulinių medžiagų | 3,1 g |
Baltymų | 12 g |
Druskos | < 0.01 g |
Makaronai yra universalus ir labai mėgstamas maistas, kurį galima ruošti įvairiais būdais ir sukurti skanius patiekalus.
Gaminimas:
- Užvirinkite puodą vandens ir pagardinkite druska.
- Į verdantį vandenį sudėkite foglie d'ulivo makaronus.
- Švelniai išmaišykite, kad makaronai nesuliptų.
- Norėdami gauti norimą paruošimo lygį, vadovaukitės kepimo laiko instrukcijomis ant makaronų pakuotės, t.y. apie 8-10 minučių. „Foglie d'ulivo“ makaronai paprastai verdami al dente - išvirti, bet vis tiek šiek tiek kieti.
- Paragaukite gabalėlį likus minutei ar dviem iki siūlomo gaminimo laiko, kad patikrintumėte, ar jis paruoštas.
- Makaronus nusausinkite kiaurasamtyje.
Paruošimas:
- Kai makaronai bus išvirti ir nuvarvinti, galite juos apipilti pasirinktu padažu.
- Naudokite padažus, kurie padengtų unikalią makaronų formą ir suteiktų puikų skonį. Puikiai tiktų lengvesni padažai, pavyzdžiui, alyvuogių aliejus arba naminis pomidorų padažas (marinara).
- Taip pat galite naudoti grietinėlės padažus, pesto ar net paprastą česnakų ir žolelių sviesto padažą.
- Pridėkite bet kokių jums patinkančius papildomus ingredientus, pvz., daržoves, mėsą, jūros gėrybes ar užtarkuokite sūrį.
Patiekimas lėkštėje:
- Dėl išskirtinės lapų formos foglie d'ulivo makaronai dažnai naudojami siekiant patiekalus padaryti elegantiškesniais ar vizualiai patrauklesniais.
- Apsvarstykite galimybę sukurti makaronų salotas su „foglie d'ulivo“ su spalvingomis daržovėmis ir lengvu vinegretu.
- Išvirtus makaronus sudėkite į lėkštę, apšlakstykite padažu ir papuoškite šviežiomis žolelėmis arba tarkuotu sūriu. Svečiams patiks!
Idėjos receptams:
- Foglie d'ulivo makaronai su vyšniniais pomidorais, šviežiu baziliku ir mocarela balzamiko vinigretu.
- Sumaišykite virtus foglie d'ulivo makaronus su troškintais špinatais, česnaku ir alyvuogių aliejumi.
- Pasigaminkite kreminį Alfredo padažą su foglie d'ulivo makaronais ir ant grotelių kepta vištiena.
- Sukurkite Viduržemio jūros regiono įkvėptą patiekalą su alyvuogėmis, skrudintais raudonaisiais pipirais, fetos sūriu ir citrinų-raudonėlių padažu.
Atminkite, kad naudojant foglie d'ulivo makaronus galimybės yra neribotos. Būkite kūrybingi ir eksperimentuokite su skirtingais ingredientais ir skoniais, kad sukurtumėte patiekalą, kuris jums patiks. Skanaus!
Pagaminta iš auksinės spalvos saulėje brandintų kukurūzų ir daržovių, natūraliai be kviečių, be glitimo,be pieno ir kiaušiniu. Šis produktas yra universalus ir tinka veganams.
Makaronai be glitimo, pagaminti iš rudųjų ryžių miltų.
Makaronai pagaminti iš 100% avinžirnių.
Makaronai Premium Traditional iš kietųjų kviečių manų kruopų.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite