Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
„Trecce“ yra itališkas terminas, kuris išvertus į lietuvių kalbą reiškia „pynė“. Būtent makaronų forma ir yra pynės, kurios primena mažas lenktas linijas ar pynes, panašias į supintus plaukus ir suvytas virveles.
Unikali „Trecce“ makaronų forma suteikia jūsų patiekalams puikų tekstūrinį elementą. Grioveliai makaronuose išlaiko daugiau padažo, taip pagerindami kiekvieną kąsnį.
Gourmante amatininkų rankomis sukurti makaronai iš Pietų Italijos gaminami tik iš kietųjų kviečių, turinčių idealų glitimo indeksą ir baltymų kiekį, leidžiantį išlaikyti elastingumą ir al dente virimą, kartu išsaugant visus baltymus, antioksidantus, skaidulas bei aminorūgštis. Gourmante asortimente yra patiekiamos tik autentiškos makaronų formos, pagamintos mašinomis, atkartojančiomis pirštų judesius, sukuriančiomis unikalią tekstūrą ir išvaizdą, kas leidžia idealiai priartinti produktą prie kadaise italų šeimininkių kurtų makaronų.
Kūrybingi receptai, netikėtos formos ir jaudinantys skoniai bus patiekiami ant jūsų stalo, kas kartą nustebinsiantys šeimą bei draugus!
Gamintojas: Mediterranean Brands P.C.Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos su kitais ingredientais įvairiomis dalimis (dehidruotos morkos, dehidruoti raudonieji runkeliai, ciberžolės milteliai, dehidruoti špinatai, dehidruotas pomidoras). Kiti ingredientai sudaro 2% paruošto produkto. Sudėtyje gali būti sojos ir garstyčių.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1495 kJ / 353 kcal |
Riebalų | 1,3 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,3 g |
Angliavandenių | 72 g |
- iš kurių cukraus | 1,5 g |
Skaidulinių medžiagų | 3,1 g |
Baltymų | 12 g |
Druskos | < 0.01 g |
Gaminimas:
- Užvirinkite puodą vandens ir pagardinkite druska.
- Sudėkite makaronų pėdsakus į verdantį vandenį.
- Švelniai išmaišykite, kad makaronai nesuliptų.
- Norėdami gauti norimą paruošimo lygį, vadovaukitės kepimo laiko instrukcijomis ant makaronų pakuotės, t.y. 10-12 minučių. Trecce makaronai paprastai viriami al dente.
- Paragaukite gabalėlį likus minutei ar dviem iki siūlomo gaminimo laiko, kad patikrintumėte, ar jis paruoštas.
- Makaronus nusausinkite kiaurasamtyje.
Paruošimas:
- Trecce makaronų tekstūros forma puikiai tinka padažams užfiksuoti ir išlaikyti.
- Pasirinkite padažą, kuris gerai priliptų prie makaronų griovelių. Ypač gerai tinka sotūs ir tiršti padažai, taip pat grietinėlės padažai.
- Išvirtas makaronų pynes su pasirinktu padažu supilkite į didelį dubenį, kad padažas tolygiai padengtų makaronus.
Idėjos receptams:
- Apipilkite makaronus sodriu, iš mėsos pagamintu padažu, pavyzdžiui, Bolonijos padažu.
- Sumaišykite virtus makaronus su troškintomis daržovėmis, alyvuogių aliejumi, česnaku ir pabarstykite tarkuotu parmezano sūriu.
- Sukurkite kreminį makaronų patiekalą naudodami Alfredo padažą su kubeliais supjaustyta vištiena arba krevetėmis.
- Paruoškite makaronų salotas su spalvingomis paprikomis, vyšniniais pomidorais, alyvuogėmis, raudonuoju svogūnu ir aštriu vinegretu.
Pateikimas lėkštėje:
- Pabarstykite paruoštą patiekalą šviežiomis žolelėmis, tokiomis kaip petražolės, bazilikas arba laiškiniai česnakai, kad gautumėte daugiau spalvos ir skonio.
- Prieš patiekdami ant makaronų sutarkuokite arba nuskuskite sūrio, pavyzdžiui, parmezano ar pecorino romano.
Atminkite, kad makaronų pynės gali būti smagus ir vizualiai patrauklus jūsų patiekalų papildymas. Nesivaržykite eksperimentuoti su skirtingais ingredientais, padažais ir skoniais, kad sukurtumėte savo pageidavimus atitinkantį makaronų patiekalą. Skanaus!
Pagaminta iš auksinės spalvos saulėje brandintų kukurūzų ir daržovių, natūraliai be kviečių, be glitimo,be pieno ir kiaušiniu. Šis produktas yra universalus ir tinka veganams.
Makaronai be glitimo, pagaminti iš rudųjų ryžių miltų.
Makaronai pagaminti iš 100% avinžirnių.
Makaronai Premium Traditional iš kietųjų kviečių manų kruopų.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite