Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Čiavanprašas yra tradicinis ajurvedinis augalų mišinys, skirtas imunitetui stiprinti. Dėl naudingųjų savybių organizmui Čiavanprašas ypač plačiai vartojamas Indijoje.
Čiavanprašas ruošiamas iš daugybės žolelių, vaisių ir prieskonių, o jo pagrndą sudaro agrastinis lapainis (amalaki, amla; lot. Emblica officinalis, Phyllanthus emblica), vienas seniausių žinomų vaisių. Jis ypatingas ir vertinamas dėl gausaus vitamino C kiekio. Dėl to 20 g DABUR CHYAWANPRASH porcija atitinka 665 mg vitamino C.
Pirmasis žinomas aprašytas Čiavanprašo receptas randamas ajurvedos teksuose, siekiančiuose net 2000 metų.
Tinka visai šeimai.
Tinka vegetarams
Sudėtis: Emblica officinalis, krištolinis cukrus, medus, skaidrus sviestas, Piper longum, Sesamum indicum, Ipomoea digitata, Elettaria cardamomum) (Dioscorea bulbifera), Asania somnifera, Asparagus racemosus, Cinnamomum Gimeborina šakniavaisiai (Cinumlanmoosomum zein) , Oroxylum indicum šaknys, premna serratifolia šaknys, Solanum indicum šaknys, Stereospermum suaveolens šaknys) vaisiai, Uraria picta šaknys, Sida cordifolia, Solanum Xanthocarpum, graikinis riešutas Cyperus P rotundus, Martynia diandra, Teramacia labilanas, Pharmathhylanus amarus pericarp (Terminalia chebula), Tinospora cordifolia stiebai, Curcuma zedoaria, Boerhavia diffusa, Nymphaea stellata, Adicca šaknys, džiovintos vynuogės (Vitis vinifera), inulos (Inula racemosa) kekių šaknys, santalmedžio (San) mediena (Syzygiumaromaticum), tikrosios geležies kuokeliai (Mesua ferrea), cinamono lapai (Cinnamomum tamala), kalio sorbatas).
Sudėtyje yra sezamo sėklų.
Maistinė vertė 100g:
Energetinė vertė | 287 kcal. |
Baltymai | 0,9 g |
Angliavandeniai | 64 g |
kurių sudėtyje yra cukraus | 21,3 g |
Riebalai | 3,2 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 1,53 g |
Skaidulinės medžiagos | <1.2g |
Natrio | <0.2g |
1-2 arbatinius šaukštelius (15 g) per dieną, užgeriant karštu vandeniu, pienu ar sultimis. Tinka tepti ant duonos ar trapučio.
Japoniškas raudonųjų Ume slyvų padažas. Pikantiškas acto pakaitalas. Sūriai rūgštaus charakteringo skonio.
Raudonas vyno actas turi svaiginantį aromatą. Šis produktas yra veganiškas.
Klasikinis majonezas, pagamintas naudojant tik augalinės kilmės ingredientus. Skanus užtepas vyniotiniuose, sumuštiniuose ar mėsainiuose. Taip pat tinka valgyti su bulvytėmis, daržovėmis, kukurūzų traškučiais ar kitiais užkandžiais.
Veganiški kokosų milteliai yra veganiška alternatyva įprastam karvės pienui. Milteliai pasižymi natūraliu kokosų aromatu bei skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Be GMO.
Pasižymi natūraliu kokosų aromatu ir skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Tinka veganams. Be GMO. Puikiai tinka pakeisti kokosų gėrimui.
Tai puikus padažas, naudoti kaip užtepėle ant sumuštinio ar ant gruzdintų bulvyčių.
Veganiški kokosų milteliai yra veganiška alternatyva įprastam karvės pienui. Milteliai pasižymi natūraliu kokosų aromatu bei skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Be GMO.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite