Pagamintas iš maltų avinžirnių, žolelių ir prieskonių, falafelis yra paprastas, tačiau burnoje tirpstantis maistas, kurį galima mėgautis kaip užkandį arba kaip pasigaminti kaip pagrindinį patiekalą. Šis burokėlių ir aitriųjų paprikų mišinys be glitimo leidžia greitai pagaminti skaniai traškius falafelįus per mažiau nei 10 minučių.
Greita ir paprasta, augalinis, be glitimo, ląstelienos šaltinis, tinka veganams
Ingredientai: Gluten Free Chickpea Flour (59%), Onion, Beetroot (11%), Gluten Free Breadcrumbs (Rice Flour, Water, Dextrose, Vegetable Fibre, Salt, Emulsifier: Mono- and Diglycerides of Fatty Acids, Plain Caramel, Paprika), Raising Agents: Disodium Diphosphate, Potassium Hydrogen Carbonate, Citrus Fibre, Parsley, Chilli Powder (1%), Chilli Flakes (0.5%), Garlic Powder, Guar Gum, Black Pepper
Maistinė vertė 100g
Energetinė vertė | 928 kJ 222 kcal |
Riebalų | 9.5 g |
- iš kurių sočiųjų | 0.8 g |
Angliavandenių | 24 g |
- iš kurių cukraus | 6.2 g |
Skaidulinių medžiagų | 4.5 g |
Baltymų | 7.4 g |
Druskos | 0.51 g |
Paruošimas ir naudojimas:
1. Ištuštinkite paketėlio turinį į maišymo indą. 2. Įpilkite 170 ml šalto vandens, gerai išmaišykite ir palikite 3-4 min. Suformuokite nedidelius rutuliukus. 3. Pusiau pripildykite puodą aliejumi ir pakaitinkite ant aukštos ugnies. Įdėkite rutuliukus į aliejų ir kepkite apie 30 sekundžių iš kiekvienos pusės arba iki auksinės rudos spalvos. 4. Nupilkite aliejaus perteklių ir patiekite šiltą.
Kepimo milteliai be kviečių ir glitimo. Tinka veganams.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Suteikia ypatingą skonį ir aromatą daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Prieskoniai dedami baigiant ruošti patiekalą.
Pagamintas iš geriausių vanilės ankščių. Ekstraktas gaminamas remiantis unikalia technologija. Aromatas yra brandinamas ir išlaikomas tol, kol pasiekia geriausią skonį.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Šventinėje pakuotėje! Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Tinka naudoti visur, kaip ir kmynai ar kuminas. Naudojami lęšių, pupelių, žirnių sriuboms ir dalams (troškiniams). Ypatingai tinka patiekalams su pomidorais. Taip pat tinka duonai ir duonos gaminiams kepti.
Savito skonio šildantis prieskonis. Naudojamas daržovių, ryžių ir ankštinių patiekalams gardinti, kario prieskonių mišiniuose.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Pikantiškai kartaus skonio. Naudojamos kario prieskonių mišiniuose. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, padažams gardinti. Nevartoti termiškai neapdorotų.
Aromatingas prieskonių mišinys daržovių troškiniams. Be konservantų. Be dirbtinių dažiklių.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Tai puikus natūralus saldiklis, turtingas kalio, skaidulų ir antioksidantų. Be GMO ir tinka veganams.
Pikantiškai kartaus skonio. Naudojamos kario prieskonių mišiniuose. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, padažams gardinti. Nevartoti termiškai neapdorotų.
Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Tai puikus užkandis - tepkite ant duonos, krekerių ar tiesiog valgykite vieną.
Tai puikus užkandis - tepkite ant duonos, krekerių ar tiesiog valgykite vieną.
Ekologiškas palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
Saliero sėklos pasižymi tuo pačiu, tik žymiai stipresniu saliero aromatu bei charakteringu skoniu, su lengva aštrumo užuomina. Naudojama įvairių salotų, troškinių gardinimui. Užberkite ant salotų gaiviam užbaigtam skoniui arba dėkite į bulvių patiekalus.
TRUVIA - tai granuliuotas, kalorijų neturintis saldiklis, pagamintas su stevijos (dar vad. medaus žole, lot. Stevia rebaudiana) lapų ekstraktu. Idealiai tinka dėti į arbatą, kavą, užbarstyti ant šviežių vaisių, jogurto ar dribsnių. 1/3 šaukštelio Truvia saldiklio atitinka 1 šaukštelį cukraus.
Eritritolis - tai sveikas cukraus pakaitalas, neturintis kalorijų. Jis nedaro jokios įtakos gliukozės kiekiui kraujyje. Tad yra saugesnis vartoti diabetikams. Taip pat tinka veganams ir vegetarams.
Saldus, obuolių skonio, šiek tiek rūgštus. Tinka šaltiems, bei karštiems gėrimams, gardinti košęs, ledus, bei salotas. Naudokite vietoj cukraus.
Pasižymi švelniu skoniu. Idealiai tinka gardinti desertus, pyragus, įvairius gėrimus. Tinka veganams.
Puikiai tinka naudoti saldiems kepiniams, padažams vietoje cukraus. Be GMO.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas nei šviesus agavų sirupas ir intensyvesnio karamelinio skonio. Tai sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite