Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Miežių kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.
Įvairiapusė nauda. Vandenyje, kuriame mirko miežių (miežines ir perlines) kruopas, yra daug gordecino – natūralaus antibiotiko, kuris gydo grybelines odos ligas. Šis vanduo taip pat gerina atsikosėjimą, tonizuoja, skatina pieno gamybą krūtimi maitinančioms moterims ir turi teigiamą poveikį kepenims. Daugiau apie perlinių kruopų naudą sužinosite paspaudę
Skaidulų šaltinis. Miežiai pasižymi dideliu skaidulų kiekiu. Skaidulos palaiko tinkamą virškinimo sistemos darbą ir padeda sureguliuoti žarnyno funkcijas. Žmogaus žarnynas skaidulų nevirškina, todėl keliaudamos žarnynu jos surenka jame užsilikusius maisto likučius bei kitas nereikalingas medžiagas ir pašalina jas iš organizmo. Šias kruopas galima vadinti organizmo šluota!
Sotus ir maistingas produktas. Dėl didelio skaidulų ir angliavandenių kiekio savo sudėtyje, su perlinėmis kruopomis paruošti patiekalai ilgesniam laikui suteiks sotumo jausmą. Dėl šios priežasties šios kruopos itin rekomenduojamos tukti linkusiems žmonėms ar žmonėms, siekiantiems sureguliuoti kūno svorį.
Universali kruopa. Perlinės kruopos pasižymi švelniu, natūraliu skoniu dėl ko jas galima panaudoti labai universaliai. Iš jų pagaminsite įvairias košes, pagardinsite ir praturtinsite salotas, sriubas, troškinius. Iš perlinių kruopų taip pat galite pasigaminti nuostabų garnyrą prie mėsos ar išsikepti miežinių kruopų kepsniukų.
Gamintojas: UAB Ekofrisa.
Kilmės šalis: ES.
Sudedamosios dalys: ekologiški miežiai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė |
353 kJ/ 1497 kcal |
Riebalų |
1,9 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0,4 g |
Angliavandenių |
74,0 g |
- iš kurių cukrų |
1,6 g |
Baltymų |
9,9 g |
Druskos |
0,0 g |
Paruošimo būdas: Prieš gaminimą kruopas patartina mirkyti 1 -3 val. Kruopas užvirti įpylus dvigubą vandens kiekį ir pavirti apie 20 min.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22oC.
Ekologiškos skrudintos grikių kruopos. Grikis laikomas vienu naudingiausių maistinių augalų žemėje. Jis turi daugiau mineralų nei dauguma kitų grudinių kultūrų. Grikiuose daug skaidulų, antioksidantų ir visos esminės amino rugštys.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Pilno grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai.
Traškūs klasikiniai kukurūzų dribsniai, be priedų. Puikiai tinka sausų pusryčių ruošimui. Tinka vegetarams ir veganams.
Kviečių kruopos naudojamos labai įvairiai: garnyrui, salotoms, košėms, duonai ir daiginimui.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Sojos pupelės - vertingas augalinių baltymų šaltinis.
Sojos pupelės - vertingas augalinių baltymų šaltinis.
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai – tai senovinis javų grūdas, glaudžiai susijęs su kviečiais.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai – tai senovinis javų grūdas, glaudžiai susijęs su kviečiais.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų.
Baltymų šaltinis. Skanu valgyti vienas, dėti į sausus pusryčius, desertus, jogurtą ar salotas. Tinka veganams ir vegetarams.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO. Ypač aukštos kokybės ir labai skanus!
Sojų kubeliai yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Iš šių smulkintų kukurūzų kruopų gaminama polenta.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, troškiniams, salotoms.
Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite