Graikiniai riešutai padeda gerinti kraujagyslių elastingumą. Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 30 g graikinių riešutų. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.
Paprastai tam, kad riešutai būtų apsaugoti nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jie paveikiami dirbtiniais chemikalais – pesticidais. Daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK.
Sudedamosios dalys: ekologiški graikiniai riešutai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 2885 kJ/689 kcal |
Riebalų | 68.50 g |
Angliavandenių | 3.30 g |
- iš kurių cukrų | 2.6 g |
Skaidulų | 3.50 g |
Baltymų | 14.70 g |
Natrio | 0.004 g |
Druskų | 0.01 g |
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Lazdyno riešutai - švelnaus skonio, gali būti naudojami įvairiuose kepiniuose, pyraguose.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. 100 % perdirbama pakuotė.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Lazdyno riešutai - švelnaus skonio, gali būti naudojami įvairiuose kepiniuose, pyraguose.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite