Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje, sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK.
Kilmės šalis: Olandija
_____
Sudedamosios dalys: ekologiškos belukštės avižos.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
_____
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1490 kJ/ 356 kcal |
Riebalų | 8 g |
- iš kurių sočiųjų | 1.5 g |
Angliavandenių | 60 g |
- iš kurių cukrų | 1.1 g |
Skaidulinės medžiagos | 9 g |
Baltymų | 11 g |
Druskos | 0.0025 g* |
* Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris.
_____
Tinka košei, dėti į kepinius ir kitus patiekalus, avižų pienui ruošti.
Paruošimas: prieš verdant pamirkyti (geriausia per naktį). Virti santykiu 1:2 apie 40 minučių.
***
Avižų pienas. Ragaujant šviesiai kreminės spalvos avižų pieną juntamas švelnus avižų prieskonis. Tai mažai kaloringas pienas tinkantis kavai balinti, košėms virti, kokteiliams su uogomis gaminti.
Reikės:
1/2 stiklinės avižų
2-4 puodeliai vandens
Agavų sirupo AMRITA
Žiupsnelio Himalajų druskos
Vanilės (nebūtina)
Pieno gaminimo maišelio (nukošti suplaktą gėrimą)
Ruošimas:
Galima naudoti 1:4 proporciją (kaip gaminant ir kitus pienus). Mirkyti nebūtina, tačiau jei norite galite pernakt palikti 1/2 puodelio avižų grūdus su 2 puodeliais vandens). Sudėti grūdus su tuo pačiu vandeniu į blenderį, plakti mažiausiai 1min. Perkošti per maišelį. Nuspausti. Galima pakartoti keletą kartų. Per likusius tirščius įpilti 2 puodelius vandens, vėl išplakti ir dar kartą gerai nuspausti tirščius. Įmaišykite agavų sirupo (pagal skonį), vanilės ekstrakto ir žiupsnelį druskos.
Gaunasi apie 4 puodelius pieno.
Ateityje reguliuokite pieno tekstūrą keičiant proporcijas.
Pienas laikomas šaldytuve apie 5-7 dienas.
Skanaus!
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Terminiu būdu neapdoroti lukštenti grikiai. Švelnaus skonio. Baltymų šaltinis.
Maistingos, turi daug baltymų. Tinka sriuboms, troškiniam, padažams. Be GMO.
Lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais. Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas. Galioja iki : 2022.06.03
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia. Tinka vartoti iki 2022-11-20
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Sojų kubeliai yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, troškiniams, salotoms.
Mung pupelės (Spindulinė pupuolė arba Žalioji) kilusios iš Indijos, tačiau kaip maisto produktas naudojamos tiek Pietų, tiek Rytų Azijos virtuvėse.
Terminiu būdu neapdoroti lukštenti grikiai. Švelnaus skonio. Baltymų šaltinis. 100 % perdirbama pakuotė.
Perlinių kruopų dribsniai - vertingas maistas. Gaunami garinant, o paskui iškočiojant miežius. Tinka kaip ingridientas sausų pusryčių gamybai, košėms, duonai.
Žirniai - vieni maistingiausių augalinių produktų, skatinančių virškinimo sulčių išskyrimą, turi daug baltymų, angliavandenių, mineralinių medžiagų. Dėl didelės savo maistinės vertės žirniai yra puikus produktas, kuris praturtins Jūsų kasdieninę mitybą. Juose taip pat daug skaidulinių medžiagų, kurios būtinos virškinimui ir sveikai žarnyno funkcijai...
Miežinėse kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.
Miežių kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.
Grikis laikomas vienu naudingiausių maistinių augalų žemėje. Jis turi daugiau mineralų nei dauguma kitų grudinių kultūrų. Grikiuose daug skaidulų, antioksidantų ir visos esminės amino rugštys.
Grikis laikomas vienu naudingiausių maistinių augalų žemėje. Jis turi daugiau mineralų nei dauguma kitų grudinių kultūrų. Grikiuose daug skaidulų, antioksidantų ir visos esminės amino rugštys.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite